Фаворити впевнено перемогли: огляд 9-го туру чемпіонату Острожчини

23 Серпня 2019, 11:36
«Грем'яче» впевнено захищається 2865
«Грем'яче» впевнено захищається

9-й тур чемпіонату Острожчини не подарував жодних несподіванок, адже фаворити легко здолали своїх суперників.

На стадіоні Національного університету «Острозька академія» ФК «Грем’яче» приймав грозівський «Крок». Господарі відразу розпочали тиснути, але то захист був на висоті, то м’яч летів не у ворота. На 23 хв. після прострілу з правого флангу Вадим Медвідь відкрив рахунок у матчі. До перерви грем’ячівцям вдалося ще раз забити у ворота суперника.

Друга 45-хвилинка минула за переваги господарів. Уже на початку тайму Сергій Непомнящий (двічі) і Микола Науменко вкорте засмутили голкіпера «Кроку». Грозівці спромоглися на чудову контратаку, у якій Федір Очеретяний переграв Андрія Ліпича, вийшовши сам на сам. 5:1 – «Грем’яче» продовжує свою переможну серію.

Детальніше про цей поєдинок – у нашому попередньому репортажі.

Після подачі кутового
Після подачі кутового


У Бадівці місцева «Нива» зустрічалася із сіянцівською «Чайкою». Господарі постійно тисли на ворота суперника, а «Чайка» намагалася відповідати як позиційними наступами, так і контратаками. Черговий прохід «Ниви» завершився голом. Відзначився Олександр Чернявка. Згодом нападник господарів подвоїв перевагу своєї команди. Чайчани намагалися скоротити відставання в рахунку, але це їм не вдалося. 2:0. «Чайка» ніяк не може злетіти з дна.

Виїзна перемога зафіксована в Хорові, де місцевий футбольний клуб грав із курганівським «Міражем». Господарі намагалися з усіх сил тримати свої ворота на замку, однак міражівці постійно закидали м’яч у штрафний майданчик суперника. В одній із атак Микола Тишкун пробив голкіпера хорівців. Цей м’яч так і залишився єдиним у протистоянні. 0:1 – «Міраж» відривається від переслідувачів.

Після 9-го туру бадівська «Нива» вийшла на третє місце, посунувши «Крок». Інші команди зберегли свої позиції в турнірній таблиці.

У неділю, 25 серпня, команди зіграють 10 тур місцевої першості. У Сіянцях відбудеться зустріч двох полюсів турнірної таблиці – місцева «Чайка» прийматиме ФК «Грем’яче».  Бадівська «Нива» й курганівський «Міраж» зійдуться в очному протистоянні. Цей поєдинок із високою ймовірністю може вирішити долю срібних нагород. ФК «Розваж» зустрінеться з ФК «Хорів».

Нагадаємо, що в суботу, 24 серпня, ФК «Грем’яче» та грозівський «Крок» визначать володаря Кубка Острожчини-2019.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024