Чи віддасть ФК «Грем’яче» трофей: анонс фіналу Кубка Острожчини

24 Серпня 2019, 10:34
Кубок Острожчини-2018 4638
Кубок Острожчини-2018

На День Незалежності України острожани дізнаються володаря Кубка району з футболу. У суботу, 24 серпня, ФК «Грем’яче» та грозівський «Крок» зійдуться в боротьбі за омріяний трофей.

Шлях до фіналу команди пройшли по-різному. У першому чвертьфінальному поєдинку грозівці завітали до Сіянців, де програли місцевій «Чайці». Позитивним було те, що завдяки влучному пострілу Юрія Грещука команді вдалося забити такий важливий виїзний гол. Поразка 1:3 вимагала від «Кроку» грати в матчі-відповіді на перемогу з різницею мінімум у два м’ячі. Грозівці з цим впоралися на відмінно. Героєм поєдинку став Федір Очеретяний, який забив у ворота «Чайки» п’ять сухих м’ячів.

Такий камбек уселяв надії вболівальників на півфінальні матчі своїх улюбленців. На цьому етапі турніру жереб звів грозівців із бадівською «Нивою». У домашньому поєдинку «Крок» легко здолав бадівців, забивши 2 сухі м’ячі. Влучні постріли на рахунку Федора Очеретяного й Ігоря Герчука.

Матч-відповідь у Бадівці виявився більш напруженим. Однак гості й тут були сильнішими, хоча не змогли залишити свої ворота сухими. 3:2 – і грозівський «Крок» у фіналі.

«Крок» у грі
«Крок» у грі

ФК «Грем’яче» потрапив до фіналу, зігравши лише один матч. Команда пропускала чвертьфінальні поєдинки як володар Кубка Острозького району 2018 року. У наступній стадії змагань суперником грем’ячівців був ФК «Хорів». Гра була важкою і з купою втрачених моментів, однак футболістам із Грем’ячого вдалося здобути перемогу 3:0 зусиллями Андрія Фесенка й Олександра Гугайла. Ще один м’яч хорівці забили у власні ворота – «відзначився» Андрій Деркач.

Поєдинок ФК «Хорів» - ФК «Грем'яче»
Поєдинок ФК «Хорів» - ФК «Грем'яче»

На матч-відповідь хорівці не приїхали нібито через те, що не хотіли зганьбитися ще раз. Тож грем’ячівці отримали технічну перемогу 3:0 і вийшли до фіналу.

У суботу, 24 серпня, на стадіоні Національного університету «Острозька академія» у фіналі Кубка району зійдуться ФК «Грем’яче» і грозівський «Крок». Стартовий свисток пролунає о 14.00.

Нагадаємо, що напередодні команди зустрічалися між собою в чемпіонаті району. Сильнішими виявилися підопічні Анатолія Озімковського, які забили 5 м’ячів у ворота суперника, пропустивши один.

Підтримайте своїх улюбленців! Станьте 12-м гравцем!

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024