ФК «Вельбівно» розпочав друге коло з перемоги

22 Жовтня 2018, 17:41
Костопільський «Свиспан» на зорі свого існування 4270 Джерело: ОГО
Костопільський «Свиспан» на зорі свого існування

У фінальному етапі футбольної першості Рівненщини стартувало друге коло. У суботу, 20 жовтня, до Вельбівного завітав костопільський «Свиспан», який мав надію реваншуватися за розгромну поразку в першому колі. Однак вельбівненці були іншої думки…

Із початку матчу наші земляки пішли в наступ на володіння Максима Незгоди й одна з атак увінчалася успіхом. На 15 хв. Віктор Бойко прицільним ударом відкрив рахунок у матчі. Забитий гол не зупинив вельбівненців, вони продовжували тиснути на ворота суперника, проте вологість газону не давала змоги плести мережива на полі. У костопільців гра не клеїлася, їхні удари були або в молоко, або розбивалися об захист суперника. Уже наприкінці першого тайму «Свиспан» зробив подвійну заміну, випустивши на поле Романа Шурпика й Максима Парфенюка, але це не вплинуло на якість гри.

Друга п’ятнадцятихвилинка відбувалася на зустрічних курсах: костопільці намагалися зрівняти рахунок, а вельбівненці подвоїти перевагу. На 71 хв. гості не за правилами зупинили чергову атаку наших земляків у своєму штрафному майданчику. Андрій Кущевой без вагань призначив пенальті. Вирок бездоганно виконав Сергій Непомнящий – 2:0. Прикметно, що Сергій реалізував пенальті в третьому матчі поспіль. На останніх хвилинах зустрічі костопільці намагалися забити хоча би гол престижу, проте фортуна була на нашому боці.

Першість Рівненської області. Друга ліга. Фінальний етап. 5-й тур. 50 глядачів.

ФК «Вельбівно» – «Свиспан» (Костопіль) – 2:0 (1:0).

ФК «Вельбівно»: Максим Юрчук (в), Віктор Бойко (Станіслав Валящук, 39), Сергій Ковальчук, Віталій Кравчук (к), Олександр Ващук, Юрій Гриценко, Олег Груша, Антон Федорчук, Федір Очеретяний, Вадим Чубик (Борис Ведмедюк, 46), Сергій Непомнящий.

«Свиспан»: Максим Незгода (в), Роман Прищепа (Максим Парфенюк, 44), Андрій Орел (Ігор Варжель, 77), Іван Тимофєєв, Віталій Ягнич, Владислав Бурак (Роман Шурпик, 37), Олег Трохимчук, Микола Окерешко, Роман Августинович (к), Сергій Мариняк, Віталій Главук.

Голи: Віктор Бойко, 15, Сергій Непомнящий, 71 (пен.).

Попередження: Сергій Ковальчук, 61 – Іван Тимофєєв, 25.

Головний арбітр: Андрій Кущевой (Рівне).

Інші матчі 5-го туру завершилися так:

«Локомотив» (Здолбунів) – «Полісся» (Малятин) – 3:2.

«Колос» (Рачин) – «ОТГ Клевань-Оржів» – 2:0.

«Лісівник» (Дубровиця) – «Енергія» (Володимирець) – 2:2.

ФК «Вельбівно» зберіг шестиочкове відставання від здолбунівського «Локомотива» й упевнено рветься до чемпіонства.

1

У неділю, 28 жовтня, вельбівненці завітають до Володимирця на зустріч із місцевою «Енергією», яка у фінальній частині першості всі свої матчі грає винятково внічию. Початок поєдинку о 15:00.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024