Дубль Непомнящого запускає «Вельбівно» у відрив

19 Жовтня 2018, 08:46
Жертва вельбівненців - малятинське «Полісся. Хто наступний? 4503
Жертва вельбівненців - малятинське «Полісся. Хто наступний?

Завершилося перше коло фінального етапу футбольної першості Рівненщини. У суботу, 13 жовтня, ФК «Вельбівно» приймав на своєму полі малятинське «Полісся». Це була битва лідерів, яка мала всі шанси закрутити інтригу на вершині турнірної таблиці.

Упродовж першої половини матчу тривала безкомпромісна боротьба. Жодна з команд не хотіла поступатися, тому гра відбувалася на зустрічних курсах. За тайм глядачі побачили чимало цікавих атак, небезпечних стандартів, невдалих ударів з обох боків і надійної гри воротарів. Уже в другому матчі поспіль вельбівненці не змогли забити в першій сорокап’ятихвилинці.

Другий тайм теж відбувався на зустрічних курсах, адже команди розуміли, що будь-яка помилка може коштувати занадто дорого. Глядачам здавалося, що голів у цьому безкомпромісному матчі вони не побачать, але іншої думки був Сергій Непомнящий. На 73 хв. після чергового штурму найкращий бомбардир першості відкрив рахунок у матчі – 1:0. Пропустивши гол, малятинці всіма силами кинулися відігруватися, але їхні атаки розбивалися об міцний захист вельбівненців і рукавички Максима Юрчука. На 87 хв. гості зіграли не за правилами проти наших земляків у своєму штрафному майданчику. Максим Фірсов без вагань указав на одинадцятиметрову позначку, а Сергій Непомнящий зробив другий дубль підряд – 2:0. До кінця матчу малятинці нічого, окрім демонстративної незгоди з рішеннями арбітра, продемонструвати не змогли.

ФК «Вельбівно» впевнено лідирує в турнірній таблиці, відірвавшись від здолбунівського «Локомотива» на 6 очок.

Першість Рівненської області. Друга ліга. Фінальний етап. 4-й тур. 100 глядачів.

ФК «Вельбівно» – «Полісся» (Малятин) – 2:0 (0:0).

ФК «Вельбівно»: Максим Юрчук (в), Вадим Тишкун, Сергій Ковальчук, Антон Федорчук, Віталій Кравчук (к) (Станіслав Валящук, 46), Федір Очеретяний, Владислав Міськов, Олександр Ващук, Юрій Гриценко, Олег Груша, Сергій Непомнящий (Степан Кащин, 88).

«Полісся»: Олександр Матюк (в), Євгеній Білий, Дмитро Войцехівський (Владислав Гіленко, 84), Максим Марченко, Євген Ревуцький (Сергій Юзепчук, 68), Руслан Сиротюк, Роман Сьох, Тарас Топоровський, Роман Цілюков, Олег Ягелюк (Назар Іваницький, 46), Вадим Шило.

Голи: Сергій Непомнящий, 73, 87 (пен.).

Попередження: Юрій Гриценко, 38, Владислав Міськов, 70, Антон Федорчук, 90 – Вадим Шило, 15, Олег Ягелюк, 38, Максим Марченко, 71, Роман Цілюков, 78, Євгеній Білий, 89.

Головний арбітр: Володимир Дзюра (Рівне).

 

В інших матчах 4-го туру зафіксовано такі результати:

«Колос» (Рачин) – «Енергія» (Володимирець) – 2:2.

«Локомотив» (Здолбунів) – «Свиспан» (Костопіль) – 2:1.

«Вельбівне» – «Полісся» (Малятин) – 2:0.

«Лісівник» (Дубровиця) – «ОТГ Клевань-Оржів» – 3:1.


 

Друге коло розпочинається вже на вихідних. У суботу, 20 жовтня, ФК «Вельбівно» прийматиме на своєму полі костопільський «Свиспан». Початок матчу о 15:00.

Нагадаємо, що в матчі першого кола наші земляки розгромили костопільців із рахунком 5:0.

Коментарі
20 Жовтня 2018, 11:07
Молодчик Непомнящий!!!
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024