ФК «Вельбівно» – чемпіон: завершилася футбольна першість Рівненщини

20 Вересня 2018, 11:18
5187

Завершився перший етап першості Рівненської області. У неділю, 16 вересня, в останньому турі лідер чемпіонату ФК «Вельбівно» мав прийняти на своєму полі осівський «Сокіл», однак гості не приїхали на матч. Це дало змогу нашим землякам отримати технічну перемогу (3:0) й чергові три очки до своєї скарбнички.

У середу, 19 вересня, острозька «Кобра» мала б реабілітуватися перед власними вболівальниками за поразку від чортківського «Кристала» в Аматорському чемпіонаті, зігравши з дубровицьким «Лісівником». Однак матч було скасовано через проблеми в острозькій команді. Відтак острожани отримали технічну поразку – 3:0.

Зауважимо, що це вже друга неявка на матч ФК «Кобра». Відповідно до Регламенту проведення обласних змагань з футболу серед аматорських команд на 2018 рік, за дві неявки на матч упродовж першості команду може бути знято зі змагань за рішенням виконкому Рівненської обласної федерації футболу. Однак, зважаючи на те, що острожани не потрапили до фінального турніру й чемпіонат для них уже закінчився, їм загрожує лише штраф у сумі 2000 грн.

У поєдинку «Колос» (Рачин) – «Локомотив» (Здолбунів) перемогу з рахунком 2:0 святкували господарі. Гра томашгородського «Граніта» з демидівським «Стиром» не відбулася через відмову демидівців їхати на матч. Унаслідок «Граніт» у другому турі підряд отримав технічну перемогу 3:0.

Підсумкова турнірна таблиця має такий вигляд:


 

Отже, за підсумками чемпіонату до фінальної частини першості Рівненської області з футболу 2018 р. потрапило чотири команди – ФК «Вельбівно», «Лісівник» (Дубровиця), «Колос» (Рачин) і «Локомотив» (Здолбунів). Острозька «Кобра» залишилася за бортом фінального турніру.

Коментарі
20 Вересня 2018, 19:22
Кобра дає жару!!!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024