Виїзна перемога ФК «Вельбівно», технічна поразка «Кобри»: футбольний огляд

13 Вересня 2018, 11:47
4707

Відбувся 13-й тур Першості Рівненської області з футболу, який приніс несподіванки вболівальникам Острожчини. У суботу, 8 вересня, ФК «Вельбівно» гостював на Дубенщині в рачинського «Колоса». Ще до очного протистояння обидві команди забезпечили собі потрапляння до фінальної стадії змагань, тож поєдинок не мав принципового турнірного значення.

З перших хвилин матчу вельбівненці почали активно тиснути на суперника, доводячи своє чемпіонське реноме. Уже на 6 хв. гості вийшли вперед після удару Олега Груші. Гра перейшла в спокійне русло, однак, незважаючи на забитий м’яч, вельбівненці мчали в атаку, що й принесло свої плоди. На 24 хв. найкращий бомбардир першості Сергій Непомнящий подвоїв перевагу гостей – 0:2. Упродовж матчу моменти створювали обидві команди, але або ударам бракувало влучності, або голкіпери надійно боронили свої редути. У середині другого тайму господарі зробили дві заміни – на поле вийшли Дмитро Ільчук і Назарій Василюк. Саме Дмитрові вдалося відновити інтригу в матчі, забивши м’яч у ворота Максима Юрчука. Після забитого голу рачинці всіма силами кинулися вперед, щоби зрівняти рахунок, а гості змушені були оборонятися, часто порушуючи правила ціною жовтої картки. Попри шалений тиск вельбівненцям вдалося вистояти до фінального свистка й довести, що вони не даремно лідирують у турнірній таблиці.

Першість Рівненської області. Група Б. 13-й тур. 50 глядачів.

«Колос» (Рачин) – ФК «Вельбівно» – 1:2 (0:2).

«Колос»: Юрій Ковальчук (в), Назар Савчук, Феодосій Кубович, Юрій Байрак (к), Іван Мацейко, Василь Пилипака, Артур Віхренко, Володимир Харчук, Дмитро Харчук (Мар’ян Кусак, 24), Олег Левинський (Дмитро Ільчук, 61), Володимир Мишура (Назарій Василюк, 70).

ФК «Вельбівно»: Максим Юрчук (в), Олександр Ващук, Вадим Тишкун, Олег Груша, Сергій Ковальчук, Федір Очеретяний, Валерій Желюк (Борис Ведмедюк, 76), Юрій Гриценко, Владислав Міськов, Сергій Непомнящий.

Голи: Дмитро Ільчук, 79 – Олег Груша, 6, Сергій Непомнящий, 24.

Попередження: Олександр Ващук, 13, Максим Юрчук, 79, Олег Груша, 81, Владислав Міськов, 83.

Головний арбітр: Андрій Кущевой (Рівне)

Після недільної поразки в аматорському чемпіонаті від СК «Хмельницький» 12 вересня «Кобра» мала вирушити на Рокитнівщину, де в селищі Томашгород зіграти з місцевим «Гранітом». Однак через значну кількість травмованих і хворих гравців острожани не з’явилися на матч. Відповідно до Регламенту проведення обласних змагань з футболу серед аматорських команд на 2018 рік і Дисциплінарних правил Рівненської обласної федерації футболу ФК «Кобрі» буде зараховано технічну поразку (0:3) та застосовано дисциплінарні санкції – 2000 гривень штрафу.

Першість Рівненської області. Група Б. 13-й тур. 50 глядачів.

«Граніт» (Томашгород) – «Кобра» (Острог) – +/-.

В інших матчах 13 туру зафіксовано такі результати:

«Стир» (Демидівка) – «Лісівник» (Дубровиця) – 0:6.

«Локомотив» (Здолбунів) – «Сокіл» (Осова) – 2:0.

Після матчів 13 туру з урахуванням технічної поразки острозькій «Кобрі» турнірна таблиця має такий вигляд:


 

В останньому турі ФК «Вельбівно» прийматиме на своєму полі «Сокіл» з Осови, а ФК «Кобра» – дубровицький «Лісівник».  Однак ці матчі не матимуть для наших команд жодного турнірного значення, оскільки вельбівненці гарантували собі перше місце, а острожани втратили всі шанси пробитися до фінальної стадії змагань.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024