Не заступник, але депутат: Віталій Ундір про звільнення й плани на майбутнє

13 Вересня 2019, 13:50
Віталій Ундір 6229
Віталій Ундір

Віталій Ундір більше не перший заступник голови Рівненської ОДА. Його звільнили з посади на підставі поданої за власної ініціативи заяви.

Читайте також: Віталій Ундір залишив посаду першого заступника за власним бажанням

На сьогодні Віталій Ундір не складає повноваження депутата Рівненської облради й надалі представлятиме інтереси Острожчини на обласному рівні.

«Вічних посад не буває. Є момент, коли ти приходиш, і є час, коли маєш піти. Це нормально. Як і говорив, я не тримаюся за посаду. Поспілкувавшись із головою РОДА (Віталієм Ковалем. – ред.), побачивши його плани, й розуміючи, що він формує цілком нову команду, не хочу заважати. Адже влаштування нового працівника на тимчасове місце на час відпустки дещо стримуватиме від роботи на повну силу. Тому за власним бажанням написав заяву на звільнення, аби дати новому голові РОДА можливість сформувати цілком нову команду й продуктивно працювати», – пояснює Віталій Ундір.

Віталій Ундір говорить, що, спілкуючись із Віталієм Ковалем обговорили ті проєкти, які вже реалізують в області й ті, які планують розпочати до кінця календарного року.

Нагадаємо про дещо зі запланованого:

В Оженині підготували проєкт реконструкції стадіону

Цього року відремонтують трохи більше кілометра дороги на Хрінів

У Межирічі будують футбольне поле

На розвиток спорту й освіти в Острозі виділили три мільйони гривень

«Готовий допомагати Віталієві Станіславовичу в усіх правильних починаннях для розвитку Рівненщини. Буду докладати максимум зусиль для розвитку Острожчини, адже це мій рідний край, де живу все життя, де всі мої рідні», – наголошує ексзаступник.

Власне для Острожчини за час роботи В. Ундіра в РОДА було зроблено чимало, зокрема у сфері дорожнього будівництва. Наприклад, відремонтовано 4/5 автошляху сполучення Рівне – Острог. На сьогодні з майже 50 кілометрів дороги ремонту чекає 12 км, проєктна документація на який уже виготовлена. Інший важливий напрям – сполучення міста з автомагістраллю Київ – Чоп. На сьогодні на дорозі Рівне – Гоща – Тучин теж прокладено 9 кілометрів нової сучасної дороги. У межах Острога також відремонтовано дві важливі ділянки автошляху – об’їзна дорога по вулицях Луцька й Древлянська й на провулку Садовий.

Острог: на Древлянській ремонтують дорогу

Триває ремонт об’їзної дороги в Острозі

Віталій Ундір підкреслює, що й далі всесторонньо дбатиме про розвиток Острожчини, вдосконалення її інфраструктури, створення комфортних умов; за потреби – підставить плече владі міста для розв'язання нагальних проблем.

«Куди далі? Спочатку трохи відпочину (бо, по суті, з 2010 року працював безперервно), присвячу час сім’ї і дітям. Концентруюся на виконанні обов’язків депутата Рівненської обласної ради. А далі життя покаже», – підсумовує Віталій Олександрович.

 

Читайте також:

«Буду намагатися допомогти всім необхідним і як острожанин, і як депутат», – Віталій Ундір про досягнення і перспективи краю

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024