У Межирічі будують футбольне поле

11 Квітня 2019, 15:35
4648

На Острожчині триває будівництво першого футбольного поля зі штучним покриттям. Такий майданчик облаштовують поблизу НВК «Межиріцька ЗОШ І – ІІІ ст. - дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)», який, до речі, нещодавно отримав шкільний автобус.

У Межирічі ремонтують школу

Як повідомляє Віталій Ундір, перший заступник голови РОДА, на своїй сторінці у Facebook, реалізація проекту стартувала ще в березні, наразі роботи активно тривають.

Вартість реалізації всього проекту складає 1,5 млн. грн. Профінансують будівництво за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України у Рівненській області» та з місцевого бюджету в співвідношенні 50/50.

Нагадаємо: новий стадіон також запланували збудувати в селі Оженин.

Роботи з облаштування поля тривають
Роботи з облаштування поля тривають

Віталій Ундір інспектує перебіг робіт
Віталій Ундір інспектує перебіг робіт

 

Читайте також:

На Острожчині почали будувати футбольне поле зі штучним покриттям

Коментарі
11 Квітня 2019, 23:45
Для чого, як там команди немає? Щоби московські монахи у футбол грали?<br/>Ліпше вкласти гроші туди, де є команди, і дати їм шанс вижити - Грем'яче, Вельбівно... А то пообіцяли Вельбівному золоті гори, а в підсумку команда не має за що грати в обласній першості.
12 Квітня 2019, 13:28
102% ! Може запросять легіонерів ?
12 Квітня 2019, 13:50
&quot;чак норіс&quot;&quot; Тому, що це футбольне поле на території Межиріцької школи, і будується воно для дітей на місці колишнього, до того ж половину коштів оплачує місцевий бюджет - Межиріцька сільська рада, то ж з якого дива воно мало б бути у Гремячому чи Вельбівно ? Коли їх сільські ради будуть виділяти бюджет на подібні будівництва тоді й у них з'явиться щось подібне. А Ви, замість того щоб висувати претензії не розібравшись, на далі читайте уважно статтю і намагайтеся зрозуміти про що в ній йдеться !!!
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024