У «Країні мрій» змагалися за медалі

26 Липня 2019, 16:07
3478

Діти, які відпочивають у санаторно-оздоровчому таборі «Країна мрій», що на Острожчині, взяли участь у спортивно-масовому дійстві «Олімпійське літо».

Програму спортивних змагань для юних відпочивальників зі всієї України працівники Обласного центру фізичного здоров’я населення. Наприкінці червня одна зі змін табору вже брала участь у таких змаганнях. Цього тижня до спортивно-розважальної програми долучилася нова міжнародно-магічна зміна.

Як повідомляють у спільноті «Спорт для всіх», у спортивних активностях брали участь аж 11 команд. Для успішного виступу учасникам потрібно було показати хороші результати в п’яти естафетах. Демонструючи свої уміння вправлятись із різноманітним спортивним інвентарем, важливо було проявити ще й злагодженість дій у команді.
У загальному підсумку всі колективи показали майже рівні результати, однак найкраще виступила команда четвертого загону. Срібні нагороди дісталися команді другого загону, а бронзу вибороли діти з першого.

Під час змагань
Під час змагань


Всіх переможців та призерів організатори відзначили спортивними дипломами та пам’ятними сувенірами. Але, незалежно від здобутого місця, усі учасники отримали масу яскравих емоцій, позитиву та радості 

Фото на згадку
Фото на згадку

 

Читайте також:

У літньому таборі «Адреналін» уже відпочили понад 200 дітлахів

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024