«Країна мрій» прийняла міжнародну магічну зміну

24 Липня 2019, 11:28
3977

У санаторно-оздоровчому таборі «Країна мрій» стартувала чергова зміна. Цього разу Острожчина привітала не тільки дітей із різних куточків України, а й гостей зі Сполучених Штатів Америки, які завітали сюди 2 тижні.

Відкриття табору відбулося дещо незвично та казково, адже тематикою третьої міжнародної зміни стала магія. Її назва – «Канікули у Хогвардсі – школі магії та чаклунства». На святі відкриття зміни дітей поділили на 4 факультети (не за стандартною схемою загонів, а за допомогою Сортувального Капелюха): Ґрифіндор, Рейвенклов, Гафелпаф, Слизерин.

Юні відпочивальники зіграли в квест «Не буди дракона, поки він спить», під час якого збирали з частин карту локації та намагалися не зустріти привида. Кінця квесту команда повинна була дістатися в повному складі, тому, коли хтось потрапляв за ґрати, діти вирушали на допомогу полоненому. Основна вимога квесту – правильно виконувати всі завдання та скласти карту.

Під час квесту
Під час квесту


 

Привітати дітей і дорослих із початком міжнародної зміни завітали гості з Рівного та Острога, друзі зі США. Гості за-океану розповіли про те, що з радістю приїздять на Острожчину й що відчувають глибоку спорідненість із українцями, близькість духу та поглядів. Заступник голови Рівненської ОДА та депутат облради Олександр Корнійчук побажав дітям знайти нових друзів, отримати нові враження та емоції, удосталь відпочити перед новим навчальним роком. Депутат Острозької райради Олександр Дмитрук привітав усіх із відкриттям нового сезону в «Країні мрій» та побажав друзям з-за океану гарно провести час у нашій місцевості. Офіційна частина завершилась промовою Івана Дячука, директора «Країни мрій».


 

Принагідно зауважимо, що учасники цього заїзду «Країни мрій» уже встигли відвідати незвичайний майстерклас Валентина Колонтая, який відбувся в Музеї книги та друкарства Острога.

 

Юлія СТЕПАНЮК

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39