«Олімпійське літо» продовжує крокувати Острожчиною

25 Червня 2019, 14:41
3471

«Олімпійське літо» продовжує крокувати Рівненщиною. Це – комплекс спортивно-розважальних заходів для дітей пришкільних і позашкільних оздоровчих таборів. Проводять їх працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

На початку червня «Олімпійське літо» організувало розваги для острозьких школярів. А минулого тижня працівники Обласного центру фізичного здоров’я населення побували в позаміському дитячому закладі «Острозький дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Країна мрій», що в селі Межиріч Острозького району.

«Завжди у цьому закладі особлива увага приділялася розвитку фізичної культури і спорту. Зокрема, регулярно проводяться «Малі Олімпійські ігри», а діти відвідують різноманітні спортивні секції», – відзначають в організації. Тому фахівці вирішили урізноманітнити дозвілля юних відпочивальників.

Вправа парного ведення м'яча
Вправа парного ведення м'яча

 

Після короткої церемонії відкриття діти взяли участь у програмі командних естафет і спортивних конкурсів. За підсумками веселих змагань перше місце посіла команда «Сталкери»; другими стали «Чемпіони»; а третє місце виборола команда «Комета». 
Також визначили найкращих юних спортсменів в індивідуальних змагання. Христина Мельник перемогла в конкурсі з обручем, Самуїл Басік став кращим у вправі зі скакалкою; Михайло Стефанчук – чемпіон у вправі з накидання кілець на конуси.



Вправа з обручами
Вправа з обручами

Спортивний сніговик
Спортивний сніговик


Переможці та призери були нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами і медалями від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024