Чотири червоні і тринадцять голів: огляд ІІ туру чемпіонату району

22 Травня 2019, 19:23
3236

Другий тур чемпіонату Острожчини подарував уболівальникам масу емоцій, понад десяток забитих голів і чимало брудної гри. У неділю, 19 травня, команди зіграли чергові поєдинки.

Сіянцівська «Чайка», яка відпочивала в першому турі, приймала на своєму полі «Ниву» з Бадівки. Гості ефективно розпочали гру й постійно завантажували м’яч у штрафний майданчик суперника. Переконлива гра в атаці принесла свої плоди – дублями відзначилися Олександр Поворознюк і Сергій Мозоль. Господарі намагалися нав’язати боротьбу, однак спромоглися тільки на один влучний постріл, який записав до свого активу Дмитро Монах. Щоправда, «Чайці» довелося догравати в меншості, адже Олег Чернишов брудною грою підвів команду, побачивши перед собою червоне світло. 1:4 – «Нива» здобуває другу поспіль перемогу.

У Курганах місцевий «Міраж» зустрічався з ФК «Хорів». У цьому поєдинку зафіксовано бойову нічию 1:1. За міражівців забив Петро Мороз, за ФК «Хорів» відзначився Вадим Фурманець. Однак не обійшлося без другої нічиєї – за червоними картками. За неспортивну поведінку арбітр вилучив із поля автора забитого м’яча Петра Мороза й хорівця Руслана Знайдюка.

Грозівський «Крок» не зміг нічого протиставити ФК «Грем’яче», за який на поле вийшов кращий бомбардир торішньої першості області та чемпіонату району Сергій Непомнящий. Грем’ячівці постійно мчали вперед, а «Кроку» нічого не вдавалося. Масовані атаки на ворота господарів завершувалися потужними й часто результативними ударами. Дублем відзначився Сергій Непомнящий, який, нагадаємо, після недопуску ФК «Вельбівно» до участі в Першій лізі Рівненщини захищає кольори бугринської «Калини». По одному голу до свого активу записали Степан Кащин, Віктор Каращенко, Вадим Жак, Олег Груша. Трішки підпсував настрій своїм одноклубникам Микола Науменко, який отримав другу жовтку, а затим і червону картку, перебуваючи на трибунах. 0:6 – розгромна поразка грозівців, а ФК «Грем’яче» перемагає зусиллями колишніх гравців ФК «Вельбівне».

Після другого туру ФК «Грем’яче» очолює турнірну таблицю, не маючи жодного пропущеного м’яча. ФК «Розваж» і «Чайка» мають нуль у графі очок. Щоправда, ці команди зіграли лише по одному поєдинку.


 

У неділю, 26 травня, ФК «Грем’яче» зіграє з сіянцівською «Чайкою», ФК «Хорів» проекзаменує  ФК «Розваж», а курганівський «Міраж» прийматиме «Ниву» з Бадівки.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024