Тур домашніх перемог

15 Травня 2019, 09:57
У першому турі вистачало боротьби 3129
У першому турі вистачало боротьби

У чемпіонаті Острозького району з футболу відбулися матчі першого туру. У неділю, 12 травня, усі господарі поля синхронно перемогли.

Розпочався турнір матчем в Острозі, де минулорічний чемпіон району ФК «Грем’яче» приймав гостей із «Розважа». Близько 70 глядачів, які зібралися на стадіоні Національного університету «Острозька академія», побачили безкомпромісну боротьбу двох однакових за силою команд, нереалізовані пенальті, небезпечні підкати, гол, забитий із офсайду… Однак господарям  усе ж таки вдалося здобути перемогу. На 66 хв. Степан Кащин проштовхнув м’яч у ворота. Докладніше в нашому недільному матеріалі.

Поєдинок між бадівською «Нивою» і ФК «Хорів» минув у хорошому темпі, моменти виникали як біля одних, так і біля інших воріт. Проте більше пощастило господарям, яким вдалося двічі засмутити голкіпера «Хорова». Влучні постріли на свій рахунок записали Андрій Кругляк і Олександр Поворознюк. Хорівці змогли відквитати один м’яч, але це забракло навіть для нічиєї. 2:1 – бадівці розпочинають із перемоги.

Миттєвості матчу ФК «Грем'яче» - ФК «Розваж»
Миттєвості матчу ФК «Грем'яче» - ФК «Розваж»

 

Найбільше голів побачили глядачі, які завітали на стадіон до Грозова, де місцевий «Крок» приймав курганівський «Міраж». Незважаючи на статус суперника, господарі почали грати у свій футбол. Це відразу дало позитивний результат. Постійні атаки грозівців вилилися в чотири м’ячі у ворота гостей – дублем відзначився Федір Очеретяний, по одному голу забили Віталій Петрук і Юрій Корнійчук. «Міраж» не мав наміру здаватися й увімкнув режим грубої гри. У результаті чого гірчичник перед собою побачив Антон Федорчук, а Василь Кашуба за брудний фол був вилучений із поля, залишивши команду в меншості. Однак «Кроку» не вдалося зберегти свої ворота сухими – Вадим Чубик довів, що команда має порох у порохівницях. 4:1 – несподівана перемога грозівців, яка зробила їх лідерами турнірної таблиці.

1

 

У наступному турі ФК «Грем’яче» завітає до Грозова, бадівська «Нива» прийматиме сіянцівську «Чайку», а курганівський «Міраж» спробує на власному полі реабілітуватися за поразку, зігравши з ФК «Хорів».

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024