Сергій Непомнящий – найкращий бомбардир обласної першості

15 Листопада 2018, 10:12
Найкращий бомбардир першості 4302 Джерело: ФБ-сторінка С. Непомнящого
Найкращий бомбардир першості

Завершилася футбольна першість Рівненської області 2018 року, за результатами якої підвищення в класі вибороли ФК «Вельбівно» і рачинський «Колос».

Найкращим бомбардиром турніру став нападник ФК «Вельбівно» Сергій Непомнящий, який забив 23 м’ячі (5 – із пенальті). Голеадор уражав ворота 9 команд.

У першому етапі Другої ліги Сергій Непомнящий відзначився дублями у воротах демидівського «Стира», томашгородського «Граніта» та дубровицького «Лісівника» (двічі). Від ударів нашого земляка також постраждали голкіпери острозької «Кобри», рачинського «Колоса» і здолбунівського «Локомотива».

У фінальному етапі Сергій Непомнящий або забивав пачками, або не забивав узагалі. Від його хет-трику так і не відійшов костопільський «Свиспан», дублі у свої ворота отримали ОТГ «Клевань-Оржів» і малятинське «Полісся».

У загальному списку снайперів області нашого земляка обійшов лише Володимир Гайдук із ФК «Садове», який 28 разів засмучував суперників.

Нагадаємо, що Сергій Непомнящий став кращим бомбардиром Чемпіонату Острозького району у складі ФК «Грем’яче», забивши 27 голів.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024