ФК «Грем’яче» – зимовий чемпіон Острожчини

19 Лютого 2019, 21:29
Чемпіони «Острозької зими-2019» 5044 Джерело: ФБ
Чемпіони «Острозької зими-2019»

Зимова футбольна першість Острожчини добігла до фінішу. У неділю, 17 лютого, команди зіграли завершальні матчі турніру, які розставили всі крапки над «і».

Останній ігровий день подарував футболістам і вболівальникам теплу днину, тож зимовий футбол плавно перейшов у весняний. У першому поєдинку бадівська «Нива» намагалася створити інтригу в турнірній таблиці, випивши чимало крові футболістам із Грем’ячого. Але фортуна була на боці підопічних Миколи Науменка, які змогли відповісти трьома влучними пострілами на два пропущені у власні ворота. 3:2. ФК «Грем’яче» – Зимовий чемпіон району 2019 року. Таким чином футболісти з Грем'ячого зробили золотий хет-трик, або требл, адже, окрім зимової першості, виграли літній чемпіонат Острожчини та здобули Кубок району.

Поєдинок між грозівським «Кроком» і ФК «Розваж» мав вирішити долю останнього місця. Підопічні Віталія Петрука, які досі замикали турнірну таблицю з нулем очок, спромоглися чотири рази пробити голкіпера розважівців. Однак свої ворота сухими втримати не вдалося. 4:1 – ФК «Розваж» завершує зимову першість на дні турнірної таблиці.

Останній матч першості мав довести, на що спроможні острожани. Однак команді Олександра Русакова не вдалося розвіяти «Міраж», як це зробили грем’ячівці в попередньому турі. 2:0 на користь футболістів із Курган. Лише кращі результати очного поєдинку врятували містян від самого дна.

Підсумкова турнірна таблиця «Острозької зими-2019» така.

 


 

Після матчів відбулося нагородження переможця і кращих футболістів зимової першості. Команда з Грем’ячого отримала кубок, золоті медалі та грамоти. «Міражу» й «Ниві» вручили срібні та бронзові нагороди відповідно.

Найкращим воротарем «Острозької зими-2019» визнали Василя Кашубу («Міраж» (Кургани)), захисником – Миколу Науменка (ФК «Грем’яче»), півзахисником – Володимира Демидюка («Нива» (Бадівка)). Гравцем турніру став Віталій Кравчук (ФК «Грем’яче»), а найкращим бомбардиром його одноклубник Степан Кащин, який шість разів розписався у воротах суперників.

Організатори також відзначили арбітра Володимира Озімковського, який професійно відсудив матчі зимової першості.

Мить тріумфу
Мить тріумфу

Моменти нагородження
Моменти нагородження

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024