Зимовий футбол: грем’ячівці розвіяли «Міраж»

14 Лютого 2019, 20:18
ФК «Грем'яче» перед початком турніру 5207
ФК «Грем'яче» перед початком турніру

«Острозька зима-2019» набирає обертів. У матчах третього туру, що відбулися в неділю, 10 лютого, найбільшою інтригою залишалося те, чи зможе курганівський «Міраж» утримати свої ворота сухими в поєдинку із ФК «Грем’яче».

Уже на початку зустрічі стало зрозуміло, що господарі не упустять шансу вийти в лідери першості. У підсумку грем’ячівці розвіяли міраж навколо майстерності футболістів із Курган, здобувши мінімальну звитягу 1:0.

Матч між аутсайдером першості ФК «Розваж» і ФК «Острог» знову переконав, що футбол в Острозі повністю зник. Містяни намагалися звести гру хоча би до нічиєї, але не судилося. Підопічні Валентина Стрільця вистраждали першу перемогу на турнірі. 2:1 на користь розважівців.

Грозівський «Крок» упевнено крокує на дно. Цього разу команда Віталія Петрука поступилася бадівській «Ниві» 0:2 і залишилася єдиним клубом, якому жодного разу не вдалося розпечатати ворота суперників.

Фінальним акордом ігрового дня мав бути матч між грем’ячівцями і ФК «Острог». Але містяни вирішили не сторювати зайвих проблем господарям і просто не вийшли на поле. Унаслідок підопічні Миколи Науменка отримали технічну перемогу 3:0, а острожани повернулися до райцентру з двома поразками.

Після третього ігрового дня в турнірній таблиці «Острозької зими-2019» фактично вималювалася трійка призерів і трійка команд, яка намагатиметься попсувати нерви лідерам.

У неділю, 17 лютого, відбудуться матчі останнього туру чемпіонату: «Нива» – ФК «Грем’яче» (11.00), «Крок» – ФК «Розваж» (12.15), «Міраж» – ФК «Острог» (13.30).

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром