Футболісти з Грем’ячого здобули Кубок Острожчини

25 Серпня 2018, 13:45
ФК «Грем'яче» 7066
ФК «Грем'яче»

У запеклій боротьбі визначився володар Кубку Острозького району з футболу сезону 2018 року.

У День Незалежності, 24 серпня, на стадіоні Національного університету «Острозька академія» відбувся фінальний матч. У боротьбі за трофей зійшлися проміжні лідери першості – ФК «Грем’яче» та «Міраж» (Кургани).

Відразу після стартового свистка ініціативою заволоділи грем’ячівці, завдавши декількох небезпечних ударів по воротах суперника. Щоправда, або удари були не влучними, або голкіпер «Міражу» грав надійно. На 17 хв. матчу футболісти ФК «Грем’яче» провели чергову позиційну атаку, яка завершилася точним ударом у нижній кут воріт – 1:0. Після пропущеного гола міражівці почали активніше тиснути на ворота суперника, однак надійно грали оборонці з Грем’ячого. На 33 хв. матчу грем’ячівці після класного проходу центром поля подвоїли перевагу дальнім ударом – 2:0. Наприкінці першого тайму ініціатива перейшла до курганівців, які мали шанс відзначитися, але м’яч після рикошету пройшов повз ворота.

Ігровий момент
Ігровий момент

 

У перерві тренер ФК «Грем’яче» освіжив склад, випустивши на поле двох нових футболістів, що відразу призвело до забитого м’яча на 46 хв., але суддя зафіксував порушення правил і не зарахував узяття воріт. «Міраж» відповів двома позиційними атаками на ворота суперника, однак вони не увінчалися успіхом. Грем’ячівці почали грати на відбій, натомість курганівці намагалися відновити інтригу в матчі й часто фолили на підступах до штрафного майданчика суперника. На 68 хв. грем’ячівці знову вийшли в атаку – воротар «Міражу» невдало зіграв на виході, а захисник головою переправив м’яч у власні ворота, довівши рахунок до розгромного – 3:0. Після третього пропущеного гола ФК «Грем’яче» повністю віддав ініціативу курганівцям, які мали декілька нагод, щоб забити. Наприкінці матчу був шанс у грем’ячівців, але голкіпер суперника в підкаті відвів загрозу. До фінального свистка міражівці так і не спромоглися на гол престижу. Суддя зафіксував упевнену перемогу ФК «Грем’яче», який став володарем Кубку Острозького району з футболу сезону 2018 року.

Ігровий момент
Ігровий момент

 

До вашої уваги статистика матчу:


 

Після завершення матчу та невеликої паузи відбулося урочисте нагородження переможців. З вітанням виступив завідувач сектору у справах молоді та спорту Острозької районної державної адміністрації Дмитро Білюк, котрий привітав учасників змагань і наголосив, що турнір відбувся у скороченому режимі.

Присутній на змаганнях голова Острозької районної федерації футболу Валентин Кочиш повідомив, попри труднощі, кубок провели на високому рівні:

У нас сьогодні закінчився фінал Кубку району. Попри те, що турнір відбувся за щільним графіком і федерація щотижня збиралася, щоб вирішити поточні організаційні питання, усе вдалося, – каже пан Валентин.

Він також привітав команди і вболівальників із Днем Незалежності України та побажав спортивних і життєвих здобутків.

Опісля Дмитро Білюк та Валентин Кочиш нагородили фіналістів кубку – «Міраж» (Кургани), уручили їм медалі та грамоти.

Нагороду отримує капітан із Курган
Нагороду отримує капітан із Курган

Фіналісти Кубку «Міраж» (Кургани)
Фіналісти Кубку «Міраж» (Кургани)

 

Золоті нагороди отримали володарі Кубку Острозького району з футболу сезону 2018 р. ФК «Грем’яче» у такому складі: Микола Науменко (капітан команди), Олександр Гугайло, Володимир Іванов, Максим Юрчук, Петро Ярмолюк, Іван Малінський, Сергій Непомнящий, Олег Максимчук (найстарший гравець турніру), Сергій Шиндерук, Вадим Тишкун, Олексій Романенко, Олександр Чуйченко, Віталій Кравчук, Олександр Марченко, Олег Груша, Ілля Кравчук, Валентин Мандрицький.

Омріяний трофей
Омріяний трофей

Капітан команди ФК «Грем'яче» отримує кубок
Капітан команди ФК «Грем'яче» отримує кубок

Володар Кубку Острозького району
Володар Кубку Острозького району

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром