Освіта на Острожчині: у минулому році відремонтували ряд навчальних закладів

30 Січня 2018, 11:25
На Острожчині ремонтують школи 3454 Джерело: ostrozkarda.gov.ua
На Острожчині ремонтують школи

Одним із пріоритетних напрямків роботи керівництва Острозького району є освітня галузь, як основа побудови успішної держави й формування освічених поколінь. 

Про це повідомля сайт Острозької ОДА.

Потреба модернізації освітньої галузі назріла давно. Існуюча в районі мережа загальноосвітніх навчальних закладів дає можливість нашим учням отримувати якісні знання та виховання, а щоб ці знання отримувались ще й у теплому та зручному приміщені у 2017 році в районі було проведено капітальний ремонт будівель Білашівської та Кутянківської шкіл. Згідно з проектами проведено ремонт даху – повна заміна шиферу на металочерепицю та часткова заміна дерев’яних конструкцій будівлі.

За результатами обласного конкурсу з енергоефективності відділ освіти Острозької райдержадміністрації отримав співфінансування на ремонт зовнішніх теплових трас у Грем'яцькій та Мощаницькій школах, де і була проведена повна заміна металевих труб теплотрас на попередньо ізольовані, що привело до економії твердого палива. У Могилянівській школі проведено зовнішнє оздоблення фасаду, опорядження входів в будівлю та укріплення балкону.

Також за кошти з «Зони спостереження» проведено поточний ремонт захисної споруди цивільного захисту (цивільної оборони) – протирадіаційне укриття в селі Хорів.

Крім цього проведено ряд поточних ремонтів. Облаштовано додатковий кабінет у Грозівській школі, у Краївській за результатами реалізації даного проекту облаштовано 3 навчальних класи, а у дитячому садочку «Дзвіночок» в селі Плоске облаштовано санвузол та душову кімнату.

У цьому ж році заплановано проведення капітальних та поточних ремонтів по впровадженню заходів з енергозбереження, облаштування внутрішніх туалетів та інше.

Коментарі
30 Січня 2018, 16:16
Ремонт зробили,тепер пора закривать)))
02 Лютого 2018, 16:35
Читач, дуже вдало сказано.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024