Олександр Педан з донькою знімали випуск тревел-шоу в Острозькій академії

05 Жовтня 2022, 17:07
Олександр Педан з донькою Лерою 2801
Олександр Педан з донькою Лерою

Олександр Педан із знімальною групою побував в Острозі і відзняв Острозьку академію у другому сезоні свого освітнього тревел-проекту «УніверCheck».

Випуск можна буде побачити на початку 2023 року на YouTube-каналі Олександра Педана. Про це Район.Острог повідомили у PR-менеджерка комунікаційної агенції pedan|buro.

За сюжетом, разом із 17-річною донькою Лерою вони вирушають у мандри українськими вишами – дізнаються про розмаїття спеціальностей, інспектують гуртожитки, знайомляться з місцевим студентським ком’юніті, досліджують логістику та особливості міста, у якому знаходиться виш. А головне – закликають вступати у вітчизняні університети.

«Попри важку ситуацію, я переконаний, що в України велике майбутнє, – каже Олександр Педан. – Наше завдання – мотивувати молодь залишатися в країні, показати перспективи навчання, працевлаштування, розвитку тут. Для цього покликаний проект "УніверCheck". Ми розповідаємо, скільки класних і прогресивних вишів є в Україні, а цього сезону ще й робимо акцент на професіях і можливостях професійного росту». 

Одним із навчальних закладів, куди завітала знімальна група проекту, став Національний університет «Острозька академія» на Рівненщині. Це альма-матер Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Також тут навчається боєць полку «Азов»Дмитро Козацький із позивним «Орест», чия світлина з «Азовсталі» «Світло переможе» стала відомою на весь світ. А цьогоріч студенткою Острозької академії стала ще й Заслужена артистка України Ірма Вітовська.

Читайте також: Ірма Вітовська стала студенткою Острозької академії

 

«Те, що студентами та випускниками є такі освічені, патріотичні та успішні люди, свідчить про високий рівень навчання у виші, – каже Олександр Педан. – Тож ми не могли оминути Острозьку академію і вирішили розкрити її у другому сезоні УніверСheck».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024