Тип рум'ян для обличчя та їх використання

25 Січня 2022, 15:17
Тип рум'ян для обличчя та їх використання 2097
Тип рум'ян для обличчя та їх використання

Роблячи будь-який макіяж, дуже важливо робити акцент на вилиці, котрі виділяють за допомогою рум’ян.

За допомогою цього виробу декоративної косметики, дуже легко скорегувати овал обличчя, освіжити його та підкреслити необхідні його частини. Для того, щоб обрати правильні рум’яна для макіяжу, дуже важливо враховувати їх тип та структуру. 

Сьогодні б'юті-індустрія пропонує нам різні типи рум’ян, котрі можна замовити перейшовши за покликанням https://www.watsons.ua/ru/makiyazh/ton-dlya-litsa-i-rumyana/rumyana/c/H1002.

Типами рум'ян є:

  •  Сухі компактні. Найбільш популярний і ходовий виріб, котрим користуються, як професійні візажисти, так і звичайні жінки у себе вдома. Такі рум’яна підходять для будь-якого типу шкіри. Їх дуже зручно наносити поверх тональної основи за допомогою великої м’якої кисті із закругленою ворсою.
  • Рум'яна в кульках. Сухий тип продукції, який випускається у вигляді різноколірних кульок, котрі поміщенні до однієї ємності. Наносити їх можна, використовуючи велику кисть із м’якою ворсою. Такі рум’яна також підходять для будь-якого типу шкіри.
  • Розсипчасті рум'яна. Цей продукт ідеально підходить для коригування овалу обличчя. Для уникнення нанесення їх у вигляді плям, рекомендовано проходити по необхідним частинам обличчя великою м'якою кістю після процесу припудрення. Дані рум'яна підходять для жирного типу шкіри, оскільки ефективно матують непотрібний блиск на дермі.
  • Кремові рум'яна. До складу даного типу рум'ян входять масла, завдяки чому їхня кремоподібна основа легко наноситься на шкіру та вигідно можуть підкреслити макіяж. За рахунок своєї текстури підходять для сухого типу шкіри, тому після використання не підсушують дерму, а навпаки її зволожують. Наносити їх на шкіру можна кінчиками пальців або із використанням спонжика.
  • Рідкі рум'яна мають гелеподібну структуру, придають шкірі обличчя більш природний рум’янець та є стійкішими. Завдяки  вмісту масел, підходять для сухого типу шкіри. Так як і кремові рум'яна, наносити їх зручно кінчиками пальців або спонжем. 

В залежності від типу та кольору шкіри рум'яна різняться між собою за такою кольоровою палітрою:

  • Рожеві, котрі найбільше підходять для ніжного денного макіяжу.
  • Персикові рум'яна нададуть шкірі здорового та сяючого вигляду.
  • Червоні слід використовувати для засмаглої шкіри та наносити тонким шаром, котрий добре слід розтушовувати. 
  • Бронзові ефектно підкреслюють засмагу. Проте їх треба підбирати максимум на два тони темніше від кольору шкіри, щоб макіяж був природним.
  • Коричневі рум'яна найбільше підходять жінкам із рудим волоссям та влучно підкреслять переваги зовнішності обличчя. 

Останнім часом найбільш популярними є білі рум'яна, котрі наносять для висвітлення зони спинки носа, підборіддя та вилиць.

Підбиваючи підсумки, можна зазначити, що рум'яна є важливим атрибутом для макіяжу, за допомогою яких легко підкреслити переваги у зовнішності і приховати маленькі недоліки.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024