Підсумки тижня: Ляшко, Тарута та ремонт Татарської

19 Червня 2017, 17:28
3129

Район.Острог знову підсумовує новини за тиждень, які викликали найбільший інтерес у читачів. До вашої уваги новини, які найбільше зацікавили читачів у період із 12-18 червня.

На Острожчині можна відпочити не гірше, як на курортах

З кожним роком все більшої популярності набирає зелений туризм – відпочинок у сільській місцевості. Хтось займається зеленим туризмом, щоб відпочити від міської метушні, а хтось їде поєднатися з природою. Але зазвичай господарі садиб пропонують смачну домашню кухню, екскурсії та інші додаткові послуги.

Острозька академія отримає більше 100 мільйонів гривень із державного бюджету

Національний університет «Острозька академія» для завершення перепрофілювання будівництва будинку культури м. Острога під навчальний корпус університету одержить 110 млн 649 тис грн.

Як на Татарській дорогу ремонтували

Цього разу острожан обурило халатне ставлення до ямкового ремонту дороги по вул. Татарська, яка. між іншим, веде до районної лікарні.


 

До Острога приїхали нардепи Олег Ляшко, Ігор Мусійчук та Андрій Лозовий

У середу, 14 червня, до Острога із візитом приїхали народні депутати України Олег ЛяшкоАндрій Лозовий та Ігор Мусійчук.


 

До Острога вертольотом прилетів Сергій Тарута

У п'ятницю, 16 червня, у небі над Острогом знову з'явився вертоліт. Ним до міста прилетів Сергій Тарута, підприємець, політик, голова ради директорів компанії «Індустріальний союз Донбасу», президент футбольного клубу «Металург» (Донецьк).


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024