В Острозі під виглядом Національної лотереї працюють гральні автомати

16 Листопада 2019, 20:06
Фото ілюстративне 5609
Фото ілюстративне

Острозька міська робоча група з питань погашення заборгованості з заробітної плати (грошового забезпечення) перевірила стан дотримання законодавства про працю в торговельний та розважальних закладах Острога.

Участь у роботі комісії взяли представники виконкому Острозької міської ради, Острозької міськрайонної філії Рівненського ОЦЗ, Острозької ДПІ, Головного управління Пенсійного Фонду, управління праці та соціального захисту населення, Острозького райвідділу ДВС,  Острозького відділу поліції ГУНП у Рівненській області. Про це повідомляють у Рівненському ОЦЗ.

Під час першої частини засідання обговорили погашення заборгованості по сплаті ЄСВ, заслухали інформацію начальника відділу ДВС щодо примусового стягнення заборгованих коштів. Під час виїзної частини засідання група перевірила дотримання законодавства про працю в магазинах Острозького споживчого товариства, масажному салоні, колцентрі та в суші-барі «Катана».

Крім того, робоча група навідалася до двох залів гральних автоматів, котрі працюють під виглядом закладів Національної лотереї. Під час візиту виявили відсутності відповідних ліцензій, чіткого графіка роботи й непрацевлаштованих офіційно робітників. Ще в закладах зафіксували антисанітарні умови.

За результатами перевірки підготовлено та скеровано матеріали до правоохоронних органів та органів Держпраці. 

Коментарі
17 Листопада 2019, 14:12
А де у нас є масажний салон?
18 Листопада 2019, 17:22
Масажний салон за адресою Острог, Чорновола 2б. Це біля пошти.<br/>Але найкраще зателефонувати, Вам усе розкажуть
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024