В Острозі стартувала «Школа успіху» для молоді

02 Листопада 2019, 16:50
4858

В Острозі стартувала дводенна «Школа успіху», яка зібрала мотивовану молодь Рівненщини та Волині.

Упродовж 2–3 листопада 45 учасників 13–18 років слухатимуть мотиваційні лекції, працюватимуть над командотворенням і перейматимуть досвід один одного. «Школа успіху» в Острозі певною мірою міжобласна, адже до нашого міста завітали представники Луцька, Вараша, Рівного, долучилися студенти НаУОА.

Цей освітній проєкт заснований локальний тренінг «Школи успіху» від Фонду Кличка, на якій побувала юна острожанка Анна Лавренюк.

Анна Лавренюк
Анна Лавренюк

 

У суботу, 2 листопада, відбулося відкриття «Школи успіху». Організаторка Анна Лавренюк коротко розповіла про майбутню програму й головні завдання заходу. З вітальним словом до присутніх звернулися в.о. начальника відділу з питань молоді і спорту Острозької міськради Ольга Стецюк, депутат міськради, друг і меценат проєкту Тарас Хмарук, учителька Острозького НВК Юлія Філінюк і психологиня цього закладу освіти Ірина Ситник.

«Школа успіху» – це той проєкт, який переверне ваше життя з ніг на голову. Упродовж двох днів ви почуєте крутих спікерів, дізнаєтеся, як можна цілком віддаватися своїй справі  й досягати успіхів. Упевнена, ви переконаєтеся, що коли чогось дуже хочете – усе реально», – відзначила Ольга Стецюк.

1
Ольга Стецюк
Ольга Стецюк

1
До організації долучилася вся родина Лавренюків
До організації долучилася вся родина Лавренюків

 

Після відкриття учасники брали участь в командотворних іграх, говорили про тайм-менеджмент. Крім того, упродовж дня відвідали Інтерактивний музей стародруків і послухали лекторів Анастасію Драчук та Олександра Олішевського. У неділю, 3 листопада, учасників також чекає насичена програма.

4
Учасники «Школи успіху»
Учасники «Школи успіху»

1

1
Під час тренінгу
Під час тренінгу


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024