Відзначили волонтерів Острога

06 Червня 2019, 11:35
3769

Острозьких волонтерів відзначили подяками від управління молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації та благодійного фонду «Серце до серця».

Шестеро представників Острога отримали подяки за участь у проведенні 14 всеукраїнської благодійної акції «Від серця до серця – дитяче серденько живи!», за розвиток благодійності в Україні, оптимізм та віру в добру справу, доброту та безкорисніть, щирість вчинків для людей, які потребують допомоги.

Нагадаємо, що впродовж 1–30 квітня під керівництвом відділу з питань молоді та спорту виконкому Острозької міськради в місті тривав благодійний збір коштів. Гроші, а це загалом понад 5 000 гривень, перерахували для благодійного фонду.

До акції долучилося п'ятеро волонтерів, які були закріпленні за конкретними установами. Валерій Мирончук у Національному університеті «Острозька академія» спільно з членами Молодіжної ради Острога провели масштабний збір серед усіх навчальних груп. Ірина Казнодій була закріплена за Острозькою міською радою. Андрій Бойко збирав кошти серед жителів міста. Анна Лавренюк допомогала зі збором у Острозькому НВК «Школа I–III ступенів – гімназія». А Христина Яскульська стала рекордсменом зі збору коштів у міській ЗОШ № 1. Усі вони, а також в. о. начальника відділу з питань молоді та спорту міськвиконкому Ольга Стецюк отримали подяки від управління молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації та благодійного фонду «Серце до серця»

Христина Яскульська
Христина Яскульська

Андрій Бойко
Андрій Бойко

Ольга Стецюк
Ольга Стецюк

 

«Це дуже приємно, бо благодійність для нас завжди була на першому плані. Наші волонтери, не зважаючи на власну зайнятість, зуміли виконати цю складну місію», – відзначив міський голова Олександр Шикер, який і вручав подяки.

Пам’ятаймо, що добро робити легко!

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024