Розваж приєднається до Острога: рішення громадських слухань

29 Березня 2019, 10:06
Виступає Юрій Ягодка 5209
Виступає Юрій Ягодка

Громада села Розваж вирішила приєднатися до Острога. Острог може стати другим містом обласного значення на Рівненщині, яке утворить ОТГ.

Громадські слухання, на яких вирішували, чи підтримувати ініціативу сільського голови Юрія Ягодки щодо приєднання громади до міста, відбулися в четвер, 28 березня, у сільському клубі. На зібрання прийшло 115 осіб.

На слуханнях виступили сільський голова Юрій Ягодка, який детально пояснив, чим мотивував рішення про початок процедури приєднання. Острозький міський голова Олександр Шикер розповів про можливі переваги від такого об’єднання для обох громад.

Олександр Шикер
Олександр Шикер


 

Також перед присутніми виступив радник із питань децентралізації Рівненського ЦРМС Михайло Шелеп. Він розповів про основні моменти, повязані з реформою місцевого самоврядування, та відповів на питання селян.

Двогодинне обговорення завершилось голосуванням. Понад 90 осіб із-поміж присутніх членів громади підтримали ініціативу про приєднання села до міста.

Тепер своє слово мають сказати депутати сільської ради, які і будуть ухвалювати рішення про надання згоди на приєднання.

2
Голосування громади Розважа за приєднання до Острога
Голосування громади Розважа за приєднання до Острога

 

Таким чином, місто Острог може стати другим містом обласного значення на Рівненщині, яке утворить ОТГ. Минулоріч це вже зробило місто Вараш.

Коментарі
06 Квітня 2019, 01:41
90 чоловік це не Розваж Ягодки їх шантажували і продали село в обмін на посаду заступника Щикера О.Ф., яким буде Ю. Ягодка Банду геть!!!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024