У навчальних закладах Острога оголосили карантин

25 Січня 2019, 16:52
5469

Школярі Острога підуть на вимушені канікули, адже у навчальних закладах міста оголосили карантин.

Відповідно до подання завідувача Острозького міжрайонного відділу ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України» Півня В. К., рішення міської постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також ураховуючи те, що рівень захворюваності на грип та ГРВІ серед учнів міста становить 20,4 % та задля недопущення подальшого його зростання, виконком Острозької міської ради вирішив призупинити навчальний процес у загальноосвітніх навчальних закладах Острога з 28 січня  2019 року на  7 календарних днів. Про це йдеться на сайті Острозької міської ради. 

Окрім того, рішення виконкому передбачає заборону проведення масових заходів на території міста, у дитячих колективах та спортивних  установах; зобов'язує медичних працівників, працівників торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення носити марлеві пов'язки.

 На період карантину в Острозькій центральній районній лікарні працюватиме “гарячий” телефон, біля якого чергуватимуть спеціалісти й консультуватимуть людей щодо профілактики та лікування грипу.

Аптеки міста забезпечать необхідною кількістю препаратів для профілактики та лікування грипу, а також дезінфікувальних засобів.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024