Острожани зможуть вибрати або змінити професію за допомогою онлайн-платформи

11 Листопада 2018, 14:17
4418

Державна служба зайнятості запустила он-лайн-платформу «Моя професія: консультаційна мережа». Відтепер всі бажаючі зможуть самостійно визначити свої професійні нахили, оцінити власні здібності, вибрати напрям майбутнього професійного навчання . 

Про це пишуть на сторінці Острозької міськрайонної філії Рівненського обласного центру зайнятості у Facebook. 

Програма розрахована на вікову категорію від 14 років та базується на трьох тестах, перший з яких дає дуже важливу інформацію про професійні інтереси й цінності, другий тест має на меті визначення здібностей людини – основної складової стартового потенціалу для навчання й професійної самореалізації, третій тест доповнює інформацію, отриману після проходження перших двох тестів.


Підтверджено, що проходження комплексу тестів гарантує високу точність вибору, дозволяє виявити свої сильні та слабкі сторони в орієнтуванні на той чи інший вид професійної діяльності. За результатами повного тестування програма пропонує не приблизні напрями професійної самореалізації, а конкретні професії відповідно особистісних інтересів та схильностей, із зазначенням відсотка відповідності.


Всім охочим, що потребують вибору або зміни професії, обрання свого кар’єрного шляху, визначення власних професійних інтересів, здібностей, психологічних схильностей, надається можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації у он-лайн форматі. Для цього достатньо зв’язатись з профконсультантом центру зайнятості, заявити про своє бажання та отримати код доступу.


Проаналізувати отримані результати можна самостійно, але краще зрозуміти результати тесту допоможуть фахівці Острозької міськрайонної філії Рівненського обласного центру зайнятості. Вони нададуть не тільки професійну консультацію щодо вибору напряму професійної діяльності, а й розкажуть про актуальні пропозиції на ринку праці.

1

 

Коментарі
11 Листопада 2018, 16:55
Кожен знає свої нахили, здібності і сьогодні готовоий бути універсальним солдатом. А робота де? Де себе реалізувати? Як в цьому служба занятості допомагає? Ніяк, хто б її не очолював і якби вона не реформувалась. Це просто зміна назв у сімнівному реформаторстві геноциду нації.
12 Листопада 2018, 14:57
На варто шукати зради там, де її немає . Не повірите, але на існуючі вакансії вакансії по Острозькому району, які оприлюднює служба зайнятості, інколи немає жодного бажаючого. Для прикладу : на даний момент є термінова потреба в швачках (з/п. мін. від 5.0 тис.грн,), працівниках рибного цеху (від 4,5 тис.грн.) - ніхто з безробітних не відгукнувся . Невелика зарплата ?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024