Підсумки тижня: день рибака, погане обслуговування та найкращі студенти

17 Липня 2017, 09:22
3858

Район.Острог знову підсумовує новини за тиждень, які викликали найбільший інтерес у читачів. До вашої уваги новини, які найбільше зацікавили читачів у період із 10-16 липня.

«У кафе «Грот» мене відмовилися обслуговувати ще й поводилися по-хамськи», – острожанка

«Потрапила сьогодні в неприємну ситуацію: зайшли з сім’єю в «Грот» пообідати. Просиділи ми десь півгодини, до нас ніхто не підійшов, нічого не сказав. Чоловік пішов покликати офіціанта, а йому відповіли, що нікого обслуговувати не будуть. Коли я пішла з’ясувати, в чому річ, грубо відповіли, що оскільки замовлений стіл, не мають часу обслуговувати інших», - пише у листі Галина.


 

Студенти Острозької академії отримали обласні премії за успіхи у навчанні

У четвер, 13 червня в Рівненській ОДА відзначили преміями найкращих студентів та учнів Рівненщини, серед яких і 21 студент Національного університету «Острозька академія».


 

Острожани хочуть щоб на зупинках був розклад руху маршрутного транспорту

Петиція про встановлення інформаційних табличок з розкладом руху маршрутних таксі на зупинках міста з’явилася на сайті «Розумне місто: Острог»​ 24 квітня 2017 року. Її автор – Олексій Тарасов.

Змагання з риболовлі: переміг вельбівчанин, а жінка-рибалка піймала найбільшу рибину

У неділю, 9 липня, на ставку в с. Грем'яче зібралося понад 20 учасників з Острожчини позмагатися у вправності рибної ловлі.


 

ТСН назвало острозького священика спецагентом та любителем комфорту

В кінці восьмихвилинного сюжету ТСН згадали про відомого на Рівненщині острозького священика Віктора Земляного. У відео журналіст розповів про нібито статки священика та його роботу у вирішення міжконфесійних конфліктів.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024