Представники ОБСЄ побували в Острозі

10 Червня 2017, 13:53
2767

Зустріч із представниками ОБСЄ відбулась у стінах Острозької академії у четвер, 8 червня. До Острога завітав керівник Львівського офісу Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Георгіос Каллініс.

Студентам Острозької академії представили Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ в Україні. Розповіли про цілі місії, а саме про збір інформації, звіт про ситуацію з безпекою та встановлення правдивих фактів про події в Україні. Основне завдання цієї місії – допомогти Україні знизити рівень напруженості і сприяти діалогу між усіма сторонами конфлікту.


 

Представники ОБСЄ презентували англійською мовою, чим вони займаються в Україні,  а також розповіли про роботу організації, її розташування у різних регіонах країни.

Після цього студенти мали можливість задати питання представникам Спеціальної моніторингової комісії ОБСЄ питання та поспілкуватися з Георгіосом Каллінісом. Найактивніші студенти отримали подарунки від ОБСЄ.


 

Нагадаємо, що 21 березня 2014 року Постійна Рада ОБСЄ ухвалила рішення направити в Україну Спеціальну моніторингову комісію. Спостерігачі щодня надають звіти державам-учасницям ОБСЄ.


1

 

Автор: Вікторія БРОДОСЮК

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024