Архів новин за 03 Квітня 2018

19:04
З настанням теплої і сухої погоди на Острожчині відновили ремонт дорожнього покриття. Зокрема у вівторок, 3 квітня, роботи відновлено на ділянці дороги Р-05 між селами Прогрес та Верхів.
16:04
Випускниця НаУОА Олеся Бендюк зустрілася зі студентами університету та розповіла про роботу в компанії мрії. На зустрічі, яка відбулася в Острозькій академії у вівторок, 3 квітня, ішлося про перспективи розвитку ІТ-сфери в Україні загалом та регіоні зокрема.
16:04
Впродовж минулого тижня вчителі початкових класів Острозького навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ст. -гімназія» організували та провели разом із учнями «Кольоровий тиждень».
12:04
У Вельбівненській ЗОШ І–ІІІ ступенів відбувся фестиваль «Таланти твої, Україно», в якому взяли участь учні 2–11 класів. Захід під керівництвом Світлани Бондарчук провели 29 березня.
12:04
Мешканців попереджають про небезпеку від кліщів, які почали прокидатись навесні. Адже вони є збудниками вірусного енцефаліту, який вражає нервову систему і призводить до паралічів.
12:04
У Грем'яцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів провели тиждень трудового навчання. Упродовж 23–27 березня учні та педагоги школи могли оглянути виставку предметів декоративно-ужиткового мистецтва, долучитися до майстер-класів та поглибити навики виконання різноманітної роботи.
10:04
Наближається Великдень, одне з найбільших християнських свят. Усі люди квапляться прибрати свої оселі та обійстя, однак комунальні служби, здається, забули про передсвяткову прибирання. На деяких вулицях Острога вже 4-5 днів не вивозять переповнені сміттєві контейнери.
07:04
Доброго ранку, дорогі читачі! Сьогодні вівторок, 3 квітня. Нехай душа повниться весняним теплом і передчуттям свята, незважаючи на прохолодну погоду!
06:04
Ясний ранок в Острозі у вівторок, 3 квітня, зміниться хмарним днем. Опівдні сонце зносу з'явиться на небі, але не надовго. До вечора хмари не покинуть небо над містом. Температура повітря від -2º уночі до +12ºС удень.
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024