Літери «Я люблю Острог» демонтують

15 Листопада 2017, 09:38
8568

Улюблену фотозону острожан та гостей міста найближчим часом буде демонтовано, проте на весні встановлять оновлені літери.

Презентував подарунок для острожан депутат від Острога, перший заступник голови ради Олександр Корнійчук, на 917 річницю з Дня народження Острога, проте після встановлення їх неодноразово ламали.  Нині, у конструкції «OSTROH» відсутня літера «Н».

- Дуже прикро, що окраса міста в черговий раз понищена, що в місті знову знайшлися ті, котрим байдуже на старання інших та в цілому на естетичне облаштування міста. Найближчим часом існуюча конструкція буде демонтована, а вже навесні буде встановлена нова фотозона з іншого матеріалу, ще міцнішого, аби в майбутньому уникнути пошкодження літер, - прокоментував Олександр Корнійчук.

 

 

Коментарі
15 Листопада 2017, 12:20
він би ще з картону цю конструкцію зробив, а потім жалівся, що вона розмокла під дощем.
15 Листопада 2017, 12:28
да, атвічаю. бачив як дитина просто хотіла сісти на букву і та буква тріснула. то що тепер на ці букви не можна дихати? вони ж зроблені щоб біля них фоткались, дітки все одно туда будуть лізти і їх зробили з пластмаси - супер ідея. зробіть з бетону і хай стоять. скупий платить двічі
15 Листопада 2017, 13:01
Ці букви жахливі. я взагалі проти їх встановлення. Це руйнує нашу ідентичність, бо робляться ці букви як-то за кордоном. Поставте краще щось таке пов"язане із князем Острозьким із замком, щоб прославляло нашу маленьку Батьківщину, а не цю муру забугорну.
05 Грудня 2017, 00:19
Винний в першу чергу замовник(Олександр Корнійчук) , потрібно було з пінопласту виготовити чи з паперу і потім наліпку причепити - "не торкатись, не дихати, не проходити поруч, ...." і ще загородити парканом від вітру. Якщо вже робити щось для міста, то думати потрібно не про економію коштів (чи навіть більше про ПіАр),а про результат .
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024