Поети Острожчини представили свої збірки та обмінялися творчим досвідом

29 Березня 2021, 11:42
3482

В Острозькій центральній бібліотеці відбулася творча зустріч, яка зібрала молодих добре знаних та починаючих поетів Острозької громади для спілкування, читання віршів та обміну творчим досвідом. Подія відбулася у неділю, 28 березня. Молоді поети ділилися своїми планами та виявили бажання підтримувати один одного у всіх літературних починаннях. 

Про це пишуть на Фейсбук-сторінці Центральної бібліотеки.

Ініціаторкою заходу виступила місцева блогерка та громадська активістка Галя Дечковська.

Поетеса закликала учасників згуртуватися та разом розвивати та популяризувати творчі надбання талановитих містян.

Поет Юрій Матвійчук розповів про творчі задуми та презентував вірші, які увійдуть у нову поетичну збірку, що готується до друку.

До гурту поетів долучилися учасниці місцевого конкурсу «Літературний злет», який проходив за підтримки проекту «Матусині будні», газети «Життя і слово» та Острозької бібліотеки. Починаючі поетеси Анжела Марчук та Ірина Шабатіна розповіли про себе і, звісно, поділитися своїм творчим здобутком.

За результатами конкурсу, перемогу здобула Ірина Шабатіна, твори якої будуть надруковані в спільному альманаху авторів України, а симпатію від газети «Життя і слово» отримала Анжела Марчук. Про це повідомила заступниця головної редакторки газети «Життя і слово» Вікторія Кригер та пообіцяла учасницям, що незабаром їх вірші буде надруковано на шпальтах газети.

«Хочемо подякувати всім присутнім за творчість та гарний весняний настрій. Нехай надихається, твориться та кохається!», - зазначили на сторінці бібліотекти.








 

Читайте також: Поет, музикант, вчитель та цінитель спорту: історія острожанина Юрія Матвійчука

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024