Депутат Острозької міської ради порушив питання благоустрою в Оженині

26 Березня 2021, 18:27
5658

Депутат Острозької міської ради від політичної фракції «Сила і честь», Василь Юзепчук, на сесії міської ради порушив декілька питань, які стосуються благоустрою в селі Оженин.

У п’ятницю, 26 березня, депутат звернувся до міської влади, аби провели термінове зрізання дерев, що ростуть в Оженині на вулиці Заводській. Пан Василь наголосив, що поблизу чотирьох поверхових будинків та дитячого майданчика ростуть дерева з приблизною висотою у 40 метрів.

«У будь-який момент дерево може впасти, пошкодити будівлю...Поруч дитячий майданчик та трансформаторна підстанція. Це береза, дерево, яке дуже легко ламається, якому не потрібно чекати урагану - воно може намокнути, впасти і завдати шкоди життю та здоров’ю мешканцям даного району», - зазначив Василь Миколайович.

Окрім цього, депутат повідомив, що в Оженині є проблема з безпритульними собаками, деякі з них кусають людей. Саме тому депутат закликав міську владу виділити кошти на стерилізацію бездомних тварин та на евтаназію агресивних псів. 

Детальніше у нашому відео:

До слова, Василь Юзепчук також закликав міськвладу виділити кошти на проведення освітлення по вулицях Високій та Зеленій в Оженині.

Читайте також:  З обласного бюджету виділять кошти на реконструкцію спортивнорго комплексу в Оженині

Дізнавайтеся актуальні новини нашого міста та громади першими. Приєднуйтеся до Район.Острог у Viber та Instagram.

 

Коментарі
26 Березня 2021, 20:36
Потужна новина )) Завжди вважав порушення питань обов,язком депутата .
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024