Я люблю своє місто: «У нього з’явилося друге життя, друге дихання»

14 Червня 2017, 11:31
4453

Редакція Район.Острог продовжує рубрику «Я люблю своє місто». Ми працюємо для Вас, тому хочемо показати Острог таким, як Ви його бачите. Поки острожани тішаться літом та, наче коти, гріються на сонці, кореспонденти редакції вийшли на вулиці й опитали містян. Розпитували про те, чи подобається жителям місто та що б вони хотіли у ньому змінити.

Ольга Міллер, студентка

Так, звичайно, я люблю Острог. Я тут народилася. Тут є Острозька академія, я навчаюся в ОА на країнознавстві. В Острозі є багато цікавих історичних місць, які можна відвідати. Хотілося б, можливо, більше розважальних центрів для молоді.

1

 

Пані Олена

Як сказати…місто в нас хороше, так. Гарно тут, спокійно… Просто в нас не дбають про людей середнього класу. Якщо потрібна якась допомога чи кошти на лікування дітям, то цього немає. Хочеш оформити субсидію – не можеш, адже її отримують одиниці. Це несправедливо.

Хіба є в місті майданчик  для дітей, щоб дітки безкоштовно могли бавитись? Так, відкрився нещодавно той «Веселий дворик», але дітей не з того двору, де він відкрився туди пускають неохоче. Я розумію, що потрібно великі кошти для цього. Але потрібно ще, щоб була людина, яка б наглядала за цим всім.

Сергій Бугайчук

Я люблю це місто за те, що тут є Острозька академія. Не знаю, що хотілося б змінити, багато чого…

2

Наталя та Ігор

Це наше рідне місто. Ми тут народилися. Хотілося б щось змінити, але хіба від нас щось залежить? Добре було б тротуари зробити, дороги відремонтувати якісно. От остання гроза була… Бачили, які там калюжі були і куди вони стікали? Усе стікає вниз, у центрі біля «Екомаркету», там потом.

Валерій Тумко

Я люблю це місце дуже сильно. Воно процвітає, воно молоде. У нього з’явилося друге життя, друге дихання. Це прекрасно! Усе завдяки пану Пасічнику та пану Аршинову. Вони дуже багато роблять для міста.

1

Читайте також:

Я люблю своє місто: «Воно прекрасне своєю історією і людьми»

Я люблю своє місто: «Я тут народився – це головне»

Автор: Вікторія БРОДОСЮК

Коментарі
14 Червня 2017, 19:30
Дивно, ще не чув, щоб когось "неохоче" пускали на " Веселий дворик" : цербера та воріт там немає, наглядачів теж .
14 Червня 2017, 19:50
Вперше чую. щоб на веселий дворик когось не пускали...Ми з сином там гуляємо щовечора і дітей там завжди багато. І не тільки з ближніх вулиць.
14 Червня 2017, 22:53
У нас ще є майданчик &quot;Світанок&quot; біля заправки, як на Нове місто їхати. Теж гарний і чистий. І проблем там ніяких нема.<br/>А про &quot;веселий дворик&quot; можу сказати, що там просто завжди багато дітей зі &quot;свого&quot; двора, тому дітям часто тяжко дочекатися, щоб погойдатися чи з гірки з'їхати. Як не мене, це вся &quot;ворожість&quot; нового майданчика.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024