Танцювальний клуб «Реверс» викликав бурхливе обговорення на сесії міської ради

27 Травня 2017, 12:02
5993 Джерело: ostroh.rv.ua

На сесію міської ради було винесене питання про надання нового приміщення для дитячого спортивно-танцювального клубу «Реверс».

Не одноразово керівник танцювального клубу Василь Гончарук наголошував на тому, що приміщення у якому займалися танцівники не зовсім підходило для дітей. У зв'язку із цим на сесії обговорювалося питання виділення малого спортивного залу ЗОШ І-ІІІ ст. №1 для проведення занять.

Проте, під час обговорення виник ряд запитання до пана Василя. У даному танцювальному клубі займається понад 30 дітей та кожен із них платить внесок у розмірі 180 грн. У зв'язку з цим, депутат Борис Гловацький поцікавився, чи можуть у такому випадку прийти до клубу талановиті діти, які не мають змоги заплатити такий внесок.


 

Представник клубу запевнив депутата міської ради, що талановитим, але малозабезпеченим острозьким дітям, усіляко сприятимуть, та шукатимуть можливості для їх занять у клубі без сплати членського внеску.

На завершення депутати прийняли рішення про передачу в тимчасове користування приміщень міської комунальної власності – малого спортивного залу ЗОШ І-ІІІ ст. №1 – громадській організації «Дитячий спортивно-танцювальний клуб «Реверс» для проведення занять.

Зазначимо, що вихованці клубу «Реверс» неодноразово займали призові місця на різних регіональних, всеукраїнських та навіть міжнародних конкурсах.

Читайте також:

Юні танцюристи з Острога зайняли призові місця на престижних змаганнях

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024