Юні танцюристи з Острога зайняли призові місця на престижних змаганнях

12 Лютого 2017, 11:06
4165 Джерело: Замкова гора

У суботу 4 лютого, у Хмельницькому Спілка громадських організацій спортивного танцю України провели всеукраїнських відкритих змаганнях зі спортивного танцю, у яких призове місце зайняла пара з Острога.

Вихованці спортивно-танцювального клубу «Реверс» Роман Волощак та Анжеліка Вольська (тренери Василь та Марія Гончарук) посіли ІІІ місце у всеукраїнських відкритих змаганнях зі спортивного танцю «Festival Winter Dance cup - 2017».

Тренери юних танцюристів розповідають, що на ці змагання з'їхалися учасники майже з усіх областей України. Наші маленькі таланти обійшли сильні пари з Шепетівки, Львова, Хмельницького, Києва та інших міст.

Тренер пари Василь Гончарук наголошує, що ця пара є однією з кращих пар танцювального клубу "Реверс" та постійно прогресує, з кожними змаганнями юні танцівники виступають все краще.

У списку їхніх досягнень велика кількість похвальних грамот, дипломів, медалей та призових місць. Роман та Анжеліка вже встигли побувати на змаганнях Володимир-Волинському Тернополі, Луцьку, Львові, Рівному та Старокостянтинові.

Танцюристи й надалі наполегливо тренуються, адже хочуть брати участь в інших змаганнях вищої категорії.


 

За матеріалами газети «Замкова гора»

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024