Ціни на проїзд продовжують зростати

31 Січня 2017, 21:43
3287 Джерело: vesti-ukr.com

Якщо в неділю до Рівного можна було заїхати за 28 грн, то сьогодні ціна зросла до 30 грн. 

«Я в шоці, ціна на маршрутки знову зросла! Нещодавно ціна на проїзд з Острога до Рівного збільшилася з 23 до 28 гривень, а сьогодні виявилось, що перевізники знову підняли ціну до 30 грн. Так нікуди не наїздишся, скоро до Рівного доведеться добиратися велосипедом чи конем», – обурюється в соціальних мережах острожанка Наталя. 

Нагадаємо, що з 5 січня 2017 р. ціни на проїзд в області та, зокрема, в Острозькому районі зросли на 20%, а на деяких маршрутах подорожчання сягнуло 50%. Тепер ціни знову збільшуються. 

Острожчина: після Різдвяних свят проїзд у маршрутках подорожчає на 20% 

Прес-служба Рівненської ОДА повідомляє, що тиждень тому за дорученням голови адміністрації була ініційована зустріч обласної влади з місцевими перевізниками. У результаті сторони уклали «джентльменську» угоду, згідно з якою вартість на міжміських маршрутах має збільшитися на 10 копійок за один пасажиро-кілометр. 

Тому остожанам також варто готуватися до подорожчання проїзду й на інших напрямках. 

«Переважна більшість перевізників дотримуються цієї угоди. Але є й недобросовісні, які порушують домовленості, мотивуючи це підняттям мінімальної заробітної плати. Тож за дорученням голови ОДА ми просимо мешканців Рівненщини повідомляти про такі факти на «гарячу лінію» контактного центру, аби в подальшому ОДА могла адекватно реагувати на ці факти», - прокоментував Сергій Мініч, радник голови РОДА.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024