Приміщення острозької «швидкої» в оренду не здаватимуть

31 Серпня 2019, 10:03
Приміщення «швидкої» в Отсрозі 4976
Приміщення «швидкої» в Отсрозі

Острожани тривалий час обговорювали питання передавання приміщення колишньої станції швидкої допомоги в оренду.

Містян хвилювало те, що орендар матиме першочергове право викупити  будівлю, тож приміщення може стати приватною власністю. Острозька міська рада вплинути на ситуацію не могла, адже приміщення КЗ «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Рівненської обласної ради (підстанція Острог), розташоване за адресою: Острог, вул. Князів Острозьких, 18, – у підпорядкуванні Рівненської облради (РОР).

Відповідно до рішення Острозької міськради від 26 липня 2019 року місцеві депутати скерували до Олександра Данильчука, голови РОР, звернення з проханням не здавати приміщення в оренду.

У листі-відповіді громадськості Острога від 9 серпня 2019 року голова Рівненської облради повідомив:

«Детально опрацювавши питання щодо можливості передачі в оренду вказаного приміщення, а також ураховуючи звернення депутатів Острозької міської ради, інформуємо, що зазначене приміщення здаватись в оренду не буде».

Нагадаємо: від квітня 2017 року острозька швидка допомога міститься в приміщенні санстанції, що на вулиці Татарська. Переміщення було вимушеним і тимчасовим через аварійний стан приміщення.

 

Читайте також:

На Рівненщині модернізують службу «швидкої» допомоги

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024