«Швидка» переїхала, а її старе приміщення знесуть

27 Квітня 2017, 15:16
4886 Джерело: Замкова гора

Підстанція «Острог» КЗ «Обласний центр екстреної допомоги та медицини катастроф» Рівненської облради, яка вже давно знаходилася по вулиці Князів Острозьких переїхала до приміщення санстанції.

Тепер швидка знаходиться біля головного приміщення Острозької ЦРЛ по вулиці Татарській. Щоб дістатися в центр, або тим більше на Бельмаж, Нове Місто чи Кідри «швидка» долатиме кожного разу більшу відстань і витрачатиме трохи більше часу, приблизно на 3 – 5 хвилин, а деколи й більше. Зрештою й витрати на пальне збільшаться.

Ситуацію прокоментувала старша фельдшер підстанції «Острог» КЗ «Обласний центр екстреної допомоги та медицини катастроф» Рівненської облради Олена Зайчук: «У зв’язку з тим, що наше приміщення аварійне, підстанцію «Острог» перевели в тимчасове. Старе приміщення оглядала комісія з 6 осіб, яка зробила висновок, що будівля по вул. Князів Острозьких не підлягає ремонту.Там і справді було багато проблем – одного разу впала стеля, протікав дах, були тріщини в стінах, які ми ліквідовували, але вони з’являлися знову.»

«Хочу заспокоїти острожан – земля, на якій донедавна знаходилась наша підстанція, належним чином оформлена КЗ «Обласний центр екстреної допомоги та медицини катастроф» Рівненської облради. Планується повне знесення старого приміщення і будівництво на його місці двоповерхового, згідно сучасних вимог» – додає пані Олена

Наразі «швидка» займає в санстанції перший поверх. Працівники запрошують, що за потреби кожен може звертатися, працівники завжди готові допомогти. Для цього вони мають безкоштовні ліки та досвідчених працівників.

«Сподіваюся, що ці труднощі тимчасові, й обласна рада, за сприяння депутатів від Острога та району, подбає, щоб ми повернулися в своє приміщення, звісно ж, новозбудоване. Коли це станеться, наразі невідомо, хочеться вірити, що скоро», – додає старша фельдшер.

Джерело: Газета «Замкова гора» № 16

Автор: Іван ГЛУШМАН

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром