На посаду начальника військового ліцею претендує одна особа

08 Серпня 2019, 15:41
Ігор Приступа 5918
Ігор Приступа

Відбулося засідання конкурсної комісії з добору керівників закладів загальної середньої освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області.

На ньому члени комісії розглянули заяви претендентів на зайняття вакантної посади начальника комунального закладу «Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького» Рівненської обласної ради, – повідомляють на сайті Рівненської облради.

Заяву та всі необхідні документи на участь у конкурсі подав лише один кандидат – Ігор Приступа. Ігор Кузьмович, який доти очолював відділення виховної роботи у військовому ліцею, від 31 грудня 2018 року виконував обов’язки начальника навчального закладу. Нагадаємо: Дем’ян Поліщук залишив посаду за власним бажанням

Як зауважила голова конкурсної комісії Світлана Богатирчук-Кривко, документи Ігоря Приступи повністю відповідають установленим законодавством вимогам. Відтак, члени комісії одноголосно допустили Ігоря Приступу до участі у конкурсі на посаду керівника військового ліцею. Крім того, в ході засідання вони визначили дату проведення конкурсного відбору – 12 серпня об 11-ій годині.

 

Читайте також:

Військовому ліцеєві присвоїли ім’я князя Острозького

У військовому ліцеї створили наглядову раду

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024