У військовому ліцеї створили наглядову раду

10 Травня 2019, 16:55
Виступає Ігор Приступа 3941
Виступає Ігор Приступа

У Комунальному закладі «Острозький обласний військовий ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Рівненської облради створили наглядову (піклувальну) раду.

Перше засідання новоствореного органу відбулося в середу, 8 травня. До наглядової ради ввійшло вісім осіб. Це перший заступник голови РОДА Віталій Ундір, депутат Рівненської облради Валентин Крока – заступник голови, депутат Острозької міської ради Дем’ян Поліщук – голова, членкиня ГО «Захисник» острозького військового ліцею Лілія Луцюк – секретар, голова ГО «Чорні леви Золотої сотні» (Київ) Тарас Мацюк, представники батьківського комітету Микола Скороход, Світлана Поліщук  і Юрій Михальчук. Склад наглядової ради ще мають затвердити збори трудового колективу.

Дем’ян Поліщук наголосив, що це ті люди, які тривалий час допомагають, уболівають за долю закладу і прагнуть працювати для розвитку ліцею надалі.

Дем'ян Поліщук
Дем'ян Поліщук

 

Під час першого засідання члени наглядової ради обговорили проблеми й перспективи роботи Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою. Зокрема йшлося про можливість розширення навчальної площі та спальних корпусів для збільшення кількості курсантів у тому числі набору групи дівчат. Під час огляду матеріальної бази закладу  присутні поцікавилися перебігом будівництва тиру та обговорили можливості співпраці Національного університету «Острозька академія» із військовим ліцеєм у сфері нацбезпеки та обороноздатності.

Під час огляду матеріально-технічної бази
Під час огляду матеріально-технічної бази

У новому тирі
У новому тирі

У новому тирі
У новому тирі

 

 

Довідково:

Наглядова рада – це орган, який співпрацює з виконавчою владою, підприємствами, організаціями та окремими громадянами для поліпшення умов навчання й виховання ліцеїстів, зміцнення матеріальної, навчально-виробничої та спортивної інфраструктури закладу; сприяє організації заходів, спрямованих на збереження життя та здоров’я вихованців; організовує дозвілля; усебічно зміцнює зв’язки між родинами вихованців і навчальним закладом.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024