ФК «Грем’яче» гратиме в півфіналі

30 Березня 2019, 17:57
Миттєвості турніру 3654 Джерело: Фото Миколи Науменка
Миттєвості турніру

В Острозі розпочалася стадія плей-оф ІХ Відкритого чемпіонату району з міні-футболу. У суботу, 30 березня, на стадіоні Острозької загальноосвітньої школи-інтернату в напруженій боротьбі визначилися півфіналісти турніру.

На цьому етапі змагань Острожчину представляли футбольні команди з Грем’ячого, Розважа й Острога. У першому матчі ігрового дня зійшлися ФК «Грем’яче» і нацгвардійці військової частини 3043 із Нетішина. Підопічні Миколи Науменка довели, що недарма виграли групу А, і розгромили нетішинців із рахунком 5:0.

У другому чвертьфінальному поєдинку жереб звів ФК «Острог» і нетішинський «Енергетик-Миклуш». Наші земляки намагалися нав’язати боротьбу, але їм нічого не вдавалося. Фінальний свисток судді зафіксував упевнену перемогу нетішинців – 4:1. Підопічні Олександра Русакова покинули турнір.

Миттєвості чвертьфіналу
Миттєвості чвертьфіналу

Захопливим видалося протистояння між ФК Розваж» і славутською «Фортуною». Матч рівних за силою команд завершився внічию 2:2. Тож переможця довелося визначати в серії післяматчевих пенальті. У футбольній лотереї фортуна посміхнулася... «Фортуні». 1:2 – і розважці залишилися за бортом змагань.

В останньому чвертьфінальному поєдинку рівненський «Інтербетон» протистояв здолбунівському «Галактікосу». У напруженій і захопливій боротьбі здолбунівцям вдалося забити на один гол більше. 4:3 – команда з обласного центру сходить із турнірної дистанції.

На ударній позиції
На ударній позиції

 

У неділю, 31 березня, спочатку відбудуться півфінальні ігри, у яких зустрінуться: ФК «Грем’яче» – «Фортуна» (Славута), «Енергетик-Миклуш» (Нетішин) – «Галактікос» (Здолбунів). Після них переможці матчів розіграють золоті нагороди турніру, а переможені – бронзові медалі.

Початок – о 10.00.

Фото Миколи Науменка

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024