Чотири команди з Острожчини вилетіло з турніру

26 Березня 2019, 09:58
ФК «Грем'яче» гратиме у чвертьфіналі 3996
ФК «Грем'яче» гратиме у чвертьфіналі

На майданчику Острозької загальноосвітньої школи-інтернату відбулися поєдинки 7 туру ІХ Відкритого чемпіонату району з міні-футболу. У неділю, 24 березня, визначився останній чвертьфіналіст.

У групі А ще після 6 туру було відомо, хто покидає турнір, а хто побореться за медалі. Тож із трьох запланованих поєдинків не відбулося жодного, оскільки нетішинський «Спортинг», бадівська «Нива» і ФК «Розваж» не з’явилися на гру. У підсумку вони отримали технічні поразки 0:5, а їхні суперники ФК «Грем’яче», грозівський «Крок» і нетішинський «Енергетик» записали до свого активу по три залікові бали.

У групі Б славутська «Фортуна» не дозволила острожанам фінішувати другими, перегравши їх із рахунком 2:1. У поєдинку між сіянцівською «Чайкою» і ФК «Кунів» сильнішими виявилися представники Ізяславщини – 3:5. Межиріцький «Альянс» так і не зміг здобути жодного очка на турнірі. Цього разу межирічани поступилися нетішинським військовикам 0:4.

У фінальну студії змагань не потрапило чотири команди з Острожчини, які дуже блідо виступили в чемпіонаті й залишилися на самому дні турнірної таблиці у своїх групах. Окрім того, ні бадівській «Ниві», ні межиріцькому «Альянсові» не вдалося здобути жодного очка. Однак шанси на медалі мають ФК «Грем’яче», ФК «Розваж» і ФК «Острог», яким протистоятимуть гідні конкуренти – «Енергетик Миклуш» (Нетішин), «Рівне112 Інтербетон», «Галактікос» (Здолбунів), «Фортуна» (Славута), В/Ч 3043 (Нетішин).


 

У суботу, 30 березня, о 10.00 розпочнуться чвертьфінальні поєдинки, у яких зіграють:

- ФК «Грем’яче» – В/Ч 3043 (Нетішин);

- «Енергетик Миклуш» (Нетішин) – ФК «Острог»;

- «Галактікос» (Здолбунів) – «Рівне112 Інтербетон»;

- ФК «Розваж» – «Фортуна» (Славута).

У неділю, 31 березня, відбудуться півфінали й фінал.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024