Острозькі літератори провели два флешмоби одного дня

22 Березня 2019, 20:15
3085

Місцеві письменники, члени Острозького міськрайонного літературного об’єднання імені Івана Маєвського, провели два поетичні флешмоби одного дня.

У гостинній світлиці Острозької ЦРБ зустрілися поети Олесь Ундір (голова літоб’єднання),  Галина Філонюк, Світлана Шостак та добрі друзі літстудії – кореспондент міської газети «Замкова гора» Іван Глушман, працівниця районної книгозбірні Наталія Ламах. Крім звичної розмови про літературу, культуру та читання творів, присутні на зустрічі провели два цікаві флешмоби, присвячені дню народження Ліни Костенко та Міжнародному дню поезії.

Флешмоб читання поезії
Флешмоб читання поезії

 

Раптове читання поезії про поезію та творів Л. Костенко ініціювала бібліотекарка відділу обслуговування Острозької ЦРБ Наталія Ламах. З уст присутніх пролунали вірші Тараса Шевченка, Василя Симоненка, Лесі Українки, Ліни Костенко, Ганни Чубач, власні твори.

Ще студійці розмовляли про здобутки та втрати творчого життя краю. Зокрема про те, що Світлану Луцкову рекомендували до вступу в НСПУ, а в засвіти відійшов один зі засновників літоб’єднання, талановитий журналіст і дитячий поет Степан Ткачук.

На завершення йшлося про те, як на Острожчині відзначатимуть 95-річний ювілей Івана Маєвського.

Виставка літератури до Дня поезії
Виставка літератури до Дня поезії

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024