Острозькі козаки вибороли 25 призових місць у турнірі з бойового гопака

22 Березня 2019, 11:17
Учасники від Острога 5528 Джерело: ФБ-сторінка «Бойовий гопак м.Острог»
Учасники від Острога

Вихованці Школи бойового гопака «Сварог» з Острога вибороли чверть сотні призових місць у Відкритому чемпіонаті міста Нетішин (Хмельницька область).

Змагання відбулися в неділю, 17 березня, на базі Нетішинської ЗОШ №2. Участь у чемпіонаті з національного виду спорту взяло 120 юних спортсменів з Острога (тренер – Родіон Нозва-Федюк), Нетішина (тренер – Микола Колінько) та Рівного (тренер – Олег Нагорний). Гопаківці змагалися в чотирьох дисциплінах: «Однотан», «Тан-двобій», «Забава» та «Борня».

Під час змагань
Під час змагань

 

Загалом 26 вихованців острозької школи гопака вибороли 8 перших, 12 других і 5 третіх місць.

«Острозькі гопаківці гідно представили місто і продемонстрували свої вміння й навички, отримані на тренуваннях. Це надзвичайно хороший результат для хлопців, які займаються національним видом спорту менше року. Усі здобуті досягнення завдяки злагодженій роботі батьків, дітей і тренера. Дякую за підтримку та віру у дітей, разом ми виховаємо молоде покоління України», – каже тренер Родіо Нозва-Федюк.

1
Острозькі козаки з нагородами
Острозькі козаки з нагородами

 

Переможці чемпіонату вибороли право представляти своє місто на «Чемпіонаті України з Бойового Гопака», який відбудеться у Львові 11–12 травня.

Вітаємо!

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024