Острозька школа отримала нагороди за спортивні досягнення

24 Січня 2019, 13:53
6752

Острозька ЗОШ І–ІІІ ступенів №3 отримала нагороди за перемогу в обласному конкурсі «Олімпійський куточок-2018». Нагородження та спортивні змагання з нагоди урочистостей відбулися в середу, 23 січня.

Нагадаємо, конкурс тривав упродовж жовтня–грудня 2018 року в усіх загальноосвітніх навчальних закладах області. Острозька ЗОШ №3 виборола ІІ місце з-поміж ЗНЗ І–ІІІ ступенів.

Олімпійський куточок Острозької ЗОШ №3
Олімпійський куточок Острозької ЗОШ №3

 

Аби вручити нагороду та провести заходи для популяризації здорового способу життя і спорту, до школи завітали організатори конкурсу – представники КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області. Участь у спортивній естафеті взяло три команди школярів.

За підсумками проходжень усіх естафет беззаперечним переможцем стала команда «Грім». Учасники з команди «Лелеки» посіли друге місце, а «Горобці» були третіми. Переможець і призери фестивалю нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівненській області.

Кубки, дипломи й призи отримали громада міста Острог за ІІ місце у Всеукраїнському фестивалі з нагоди Дня української армії у Рівненській області, а ЗОШ №3 – за перемогу в «Олімпійському куточку-2018».

Спортивні естафети в ЗОШ №3 Острога
Спортивні естафети в ЗОШ №3 Острога

Спортивні естафети в ЗОШ №3 Острога
Спортивні естафети в ЗОШ №3 Острога

 

Принагідно працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради відзначили ще й Стадницьку загальноосвітню школу І ступеня Острозької районної ради Рівненської області, яка також посіла друге місце в «Олімпійському куточку». Заслужені нагороди отримав представник сектору у справах молоді та спорту Острозької райдержадміністрації, який передасть їх навчальному закладу.

 

Читайте також:

Острог серед найспортивніших міст області

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024