Дві школи Острожчини серед призерів конкурсу «Олімпійський куточок»

03 Січня 2019, 10:22
4656

На Рівненщині визначили переможців та призерів обласного конкурсу «Олімпійський куточок - 2018». Одна міська школа та ЗНЗ з Острожчини серед переможців конкурсу.

Конкурс тривав упродовж жовтня–грудня 2018 року в усіх загальноосвітніх навчальних закладах області. Проводив його комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської облради разом із Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Окремо змагалися між собою школи І ступеня, І–ІІ ступенів та І–ІІІ ступенів.

Учасникам потрібно було облаштувати в своєму навчальному закладі «Олімпійський куточок», до складу якого мала входити література та плакати на олімпійську тематику, надані Національним олімпійським комітетом України, а також спортивні нагороди навчального закладу й інформаційні стенди про здоровий спосіб життя, та будь-що пов’язане з активним дозвіллям, професійним і масовим спортом.

За підсумками конкурсу «Олімпійський куточок-2018» Стадницька загальноосвітня школа І ступеня Острозької районної ради посіла ІІ місце серед ЗНЗ І ступеня.

З-поміж ЗНЗ І–ІІІ ступенів ІІ місце виборола Острозька загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів №3 Острозької міської ради

Навчальні заклади, які здобули призові місця, будуть нагороджені кубками і дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами Відділення НОК України в Рівненській області.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром