Маленький геній: як легко зробити з малюка вундеркінда?

30 Листопада 2018, 13:14
3033

    Такий вже сучасний світ, що в ньому неможливо пасти задніх. Адже новітні технології  і стрімкий розвиток не дозволяють бути слабкими, не орієнтуватися у нових можливостях та виховувати дітей у дусі радянської епохи. Якщо Ви, як і тисячі сучасних батьків, прагнете зробити зі своєї крихітки маленького розумника, зверніть увагу на магазин Kidobo, який пропонує безліч допоміжних матеріалів, іграшок та розвиваючих наборів.

    Наввипередки з часом

    Якщо Ви думаєте, що розвивати дитину потрібно лише тоді, коли вона почне ходити чи розмовляти, то помиляєтеся. Адже з першого дня життя малюка починається активне вивчення ним світу і навколишніх предметів. І завдання батьків – допомогти хлопчику чи дівчинці навчитися чомусь новому, кожного дня прививати якісь навички та уміння. У цьому чудово допоможуть розвиваючі іграшки. Адже саме вони вчать малюка бути уважним, покращують дрібну моторику рук, мислення, логіку, уяву. Навіть якщо у сім’ї росте малюк з особливими потребами, хороша і правильна іграшка допоможе йому бути активнішим, краще проходити реабілітацію та зміцнить м’язи, допоможе краще координувати свої дії, розвивати мову.

    Підбирати іграшки варто, виходячи з віку та особливостей розвитку дитини. Адже хтось уже в рік - маленький дослідник та допитливий розумник, у когось цікавість прокидається ближче до 2-х років, а для декого лише в 3 роки може відкритися чарівний світ усього нового. Все надзвичайно індивідуально, тому передбачені різні іграшки. Можливо, Вам варто порадитись з психологам та педагогами, аби ті рекомендували певні розвиваючі матеріали для дітей. Так Ви будете упевнені, що робите все правильно і яскрава іграшка не лише принесе радість малечі, а й навчить її чомусь новому.

    Проте не поспішайте робити з крихітки вундеркінда! На все свій час. Тому дайте малюку можливість адаптуватись до непростого світу, спочатку натішитись іграшкою і лише тоді починайте навчальний процес. Не примушуйте дитину вчитись чи гратися матеріалом, якщо він цього не хоче. Це не принесе користі. Краще зачекайте, коли малюк сам проявить інтерес чи ініціативу. Для батьків важливо повільно, поступальними кроками зацікавлювати дитину іграшками, матеріалами.

    У магазині Кідобо також представлена маса обладнання та роздаткового матеріалу, книг для того аби працювати з дітками за сучасними методиками. Тут знайдуть щось для себе ті, хто розвиває малят способам Монтессорі, Домана, Маніченко, Нікітіних та інших. Але не варто випробовувати всі методики на своєму малюку! Знайдіть ту, яка ідеальна для Вас і Вашого світосприйняття і лише тоді починайте застосовувати її до крихітки. А буває й таке, що Ваша дитина найкраще сприймає традиційне навчання: в такому випадку розвиваючі іграшки з магазину теж стануть у пригоді.

    Якість перш за все

    Якими б чудовими не були всі матеріали для гри та розвитку, вони в першу чергу мають бути безпечними. Турбуючись про дітей, виробники створили іграшки з екологічно чистих матеріалів, велика увага приділяється виробам з дерева. Всі речі гіпоалергенні, придатні для використання хлопчиками і дівчатками з народження. Маючи відповідні сертифікати якості і відповідаючи на безпечність та екологічність, Ви можете бути впевнені в тому, що від товарів магазину малюки отримають лише користь.

    Не варто хвилюватись за високу ціну іграшок та матеріалів для навчання. Адже вона абсолютно доступна, тим більше, що постійно відбуваються різноманітні акції, що дозволять придбати товари по ще нижчій ціні.

    Пам’ятайте, що Ваша дитина – це маленька людинка, яка потребує любові, хорошого виховання та якісних іграшок. Подаруйте їй це і вона віддячить своєю усмішкою і величезною любов’ю. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024