ФК «Вельбівно» – чемпіон області

14 Листопада 2018, 09:48
Чемпіони Другої ліги 6081
Чемпіони Другої ліги

Завершився останній тур футбольної першості Рівненщини, який розставив крапки над тим, які команди з наступного сезону підвищаться в класі, а кому доведеться грати перехідні матчі.

У неділю, 11 листопада, ФК «Вельбівно» завітав у гості до малятинського «Полісся». Для обох команд цей матч не мав жодного турнірного значення, оскільки вельбівненці достроково завоювали золоті нагороди, а малятинці втратили абсолютно всі шанси на боротьбу за трофеї.

Відразу після стартового свистка наші земляки пішли в наступ, і вже на 5 хв. Степан Кащин відкрив рахунок у матчі. Забитий м’яч приспав вельбівненців, але розізлив господарів, які всіма силами кинулися вперед. Після чергового штурму Євген Ревуцький пробив Максима Юрчука – 1:1. Повіривши у власні сили, малятинці продовжували тиснути на ворота суперника й на 19 хв. Назар Іваницький вивів свою команду вперед. ФК «Вельбівно» не міг нічого протиставити опонентам і через три хвилини Роман Цілюков збільшив відрив у рахунку – 3:1. Гостям вдалося забити три м’ячі за десять хвилин, а атаки вельбівненців розбивалися об міцний захист «Полісся» або захлиналися, не розпочавшись.

«Полісся» відпочиває
«Полісся» відпочиває

 

Початок другого тайму довів, що вельбівненців влаштовує будь-який рахунок і вони не мають бажання рвати жили заради перемоги. Проте на 54 хв. Федір Очеретяний потужним ударом скоротив відставання до одного м’яча. Наші земляки мали шанси зрівняти рахунок, однак фортуна була на боці господарів. 3:2 – друга поразка ФК «Вельбівно», яка не завадила чемпіонству.

Першість Рівненської області. Друга ліга. Фінальний етап. 8-й тур. 50 глядачів.

«Полісся» (Малятин) – ФК «Вельбівно» – 3:2 (3:1).

«Полісся»: Сергій Юзепчук (в), Дмитро Войцеховський (к), Назар Іваницький, Юрій Кумейко, Максим Марченко, Євген Ревуцький, Руслан Сиротюк, Роман Сьох, Ярослав Тиндюк, Роман Цілюков, Вадим Шило.

ФК «Вельбівно»: Максим Юрчук (в), Станіслав Валящук, Олександр Ващук, Михайло Гомонець, Олег Груша, Віталій Кравчук (к), Юрій Гриценко, Федір Очеретяний, Віктор Бойко, Степан Кащин, Сергій Непомнящий.

Голи: Євген Ревуцький, 12, Назар Іваницький, 19, Роман Цілюков, 22 – Степан Кащин, 5, Федір Очеретяний, 54.

Попередження: Руслан Сиротюк, 33 – Степан Кащин, 77.

Головний арбітр: Сергій Каращук (Рівне).

Інші матчі 8-го туру завершилися так:

«Енергiя» (Володимирець) – «Колос» (Рачин) – 1:2.

«Списпан» (Костопiль) – «Локомотив» (Здолбунiв) – 1:0.

ОТГ «Клевань-Оржiв» – «Лiciвник» (Дубровиця) – 0:4

Рачинський «Колос», перемігши на виїзді володимирецьку «Енергію», здобув срібні нагороди й автоматичне підвищення в класі. За ще одну путівку змагатиметься бронзовий призер здолбунівський «Локомотив» і передостання команда Першої ліги ФК «Коливань» із Клеваня.


 

Кращим бомбардиром Першості Рівненщини 2018 року став гравець ФК «Вельбівно» Сергій Непомнящий, який забив 23 м’ячі (5 – із пенальті).

Коментарі
14 Листопада 2018, 15:26
Впевнені що цього року є перехідні ігри між передостанньою командою першої ліги(ФК Коливань) і 3(цього року) (Локомотив (Здолбунів) , з другої ліги?
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024