ФК «Вельбівно» програв по-чемпіонськи

08 Листопада 2018, 10:21
Чемпіони Другої ліги 3944
Чемпіони Другої ліги

7-й тур футбольної першості Рівненщини розставив крапки над «і» щодо чемпіона, але закрутив інтригу срібного і бронзового призерів. У суботу, 3 листопада, лідер першості ФК «Вельбівно» приймав на своєму полі аутсайдера – ОТГ «Клевань-Оржів». Зважаючи на статус суперника, вельбівненці мали з легкістю брати три очки й незалежно від інших матчів ставати достроковими чемпіонами Другої ліги.

Футболісти ФК «Вельбівно» відразу заволоділи ініціативою й почали активно тиснути на ворота Романа Буняка, однак щільний автобус клеванців пробити не вдавалося. Увесь перший тайм наші земляки атакували, але це не принесло жодного успіху.

У другій сорокап’ятихвилинці вельбівненці знову кинулися вперед, але груба гра суперників (навіть ціною жовтих карток) зупиняла господарів на підходах до штрафного майданчика. У холодному осінньому повітрі запахло голом. Глядачі, які зібралися на сільському стадіоні, очікували чергового маленького шедевру від своїх улюбленців, але відзначитися вдалося гостям. На 63 хв. Володимир Ніколайчук невідпорним ударом пробив Максима Юрчука. Це струсонуло наших земляків, які всіма силами намагалися відігратися, однак не судилося. Фінальний свисток Владислава Дрикіна зафіксував виїзну перемогу клеванців.

0:1 – вельбівненці несподівано програли аутсайдеру першості й, здавалося, відклали чемпіонську інтригу до останнього туру, але… проти була володимирецька «Енергія», яка на виїзді зіграла внічию зі здолбунівським «Локомотивом». Такий підсумковий результат зробив ФК «Вельбівно» достроковим чемпіоном.

Першість Рівненської області. Друга ліга. Фінальний етап. 7-й тур. 50 глядачів.

ФК «Вельбівно» – ОТГ «Клевань-Оржів» – 0:0 (0:1).

ФК «Вельбівно»: Максим Юрчук (в), Вадим Тишкун, Антон Федорчук, Олександр Ващук, Віталій Кравчук (к), Станіслав Валящук, Владислав Міськов, Юрій Гриценко, Олег Груша, Федір Очеретяний, Сергій Непомнящий.

ОТГ «Клевань-Оржів»: Роман Буняк (в), Володимир Ніколайчук (Микола Тимощук, 90), Юрій Осташевський (Дмитро Онофрійчук, 21), Руслан Ревут, Дмитро Оліфір, Петро Мігна, Сергій Чоланюк (к), Андрій Васильків, Дмитро Лінник, Віталій Савранський, Юрій Лінник.

Голи: Володимир Ніколайчук, 63.

Попередження: Владислав Міськов, 74 – Роман Буняк, 49, Дмитро Оліфір, 53, Дмитро Онофрійчук, 63, Руслан Ревут, 74.

Головний арбітр: Владислав Дрикін (Рівне).

Інші матчі 8-го туру не відбулися: малятинське «Полісся» та костопільський «Свиспан» не з’явилися на ігри. Унаслідок рачинський «Колос» і дубровицький «Лісівник» отримали технічні перемоги й по 3 очки в турнірній таблиці.

Перед останнім туром ФК «Вельбівно» офіційно оформив чемпіонство та вихід до Першої ліги. Інтрига залишається в тому, яка друга команда підвищиться в класі, а яка отримає шанс поборотися за нього в перехідних матчах, зігравши з передостанньою командою Першої ліги – ФК «Коливань» із Клеваня.

2

 

У суботу, 10 листопада, ФК «Вельбівно» завітає в гості до малятинського «Полісся», однак цей матч не матиме жодного турнірного значення для нашої команди. Початок поєдинку о 14:00.

Нагадаємо, що в першому колі вельбівненці перемогли «Полісся» завдяки двом влучним пострілам Сергія Непомнящого.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024